Pokoje gościnne Międzywodzie - strona obiektu

Willa Saba - Międzywodzie [ 62496 ]

Komunikat

Obiekt posiada ograniczony wpis teleadresowy.
Jeżeli jesteś właścicielem obiektu i chcesz posiadać pełną prezentację, skontaktuj się z serwisem lub dokonaj płatności

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 8 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.6
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.5

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Marek
    2014-08-13
    Z ogromną przyjemnością mogę polecić Willę Saba. Czysto, miło i przyjemnie. Rewelacyjna i świeża ryba (a w tym względzie jesteśmy trochę wybredni). Obsługa smażalni BARDZO fajna. Pani Aga opiekująca się Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Julian Gawek
    2014-08-07
    Wspaniałe miejsce wspaniali właściciele oraz wspaniała obsługa. Bardzo miło spędziliśmy tam czas Maciej jest bardzo ciepłym i wspaniałym człowiekiem o którym nie można powiedzieć żadnego złego słowa. Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Rafał Mazur
    2014-08-04
    Byliśmy pierwszy raz w Międzywodziu ale na długo zapadnie nam to miejsce w pamięci. Szczególnie ze względu na rewelacyjną rybkę, a w szczególności ze względu na przesympatycznego rybaka serwującego ten Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Justyna i Mirek
    2014-08-04
    Atmosfera fantastyczna, wszystko świetnie zorganizowane. Posiłki pierwsza klasa. Blisko plaży i wszystkich atrakcji. Ładne czyste pokoje. No i właściciele. rewelacja: -) przez 5 dni w lipcu nie doszukaliśmy się Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Wojciech Melka
    2014-07-02
    Wszystko elegancko
    Szczegółowa ocena +
  • Mai
    2014-07-02
    Cudowne miejsce! Byłam w Sabie w ubiegłym roku, zakochałam się tak w miejscu jak i w klimacie samego pensjonatu i już mam w planach powrót. Polecam każdemu kto szuka wypoczynku blisko morza w pięknym miejscu o Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Grzegorz
    2014-07-01
    Bardzo miła, przyjazna, wręcz rodzinna atmosfera. Na miejscu smażalnia 2 rybaków, która przywraca wiarę w to że można zjeść na polskim morzem smaczną rybę. W menu ryby smażone, wędzone na miejscu oraz Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Julita z
    2014-06-16
    Polecam wypoczynek w Sabie - rewelacyjna atmosfera, suuper pyszne ryby jakie kto chce i zawsze świeże. Pozdrawiam właścicieli - w tym roku widzimy się ponownie, Anusia nie może się już doczekać wyjazdu nad Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

10.0/10, 2 opinie

Belona

pokoje gościnne
Dziwnów, Juliusza Słowackiego 21
Belona to kameralny obiekt, położony w centrum Dziwnowa tuż przy przystani i deptaku spacerowym. Odległoś jaka jest do morza to zaledwie 100 m. Teren w koło Belony...
Noclegi od 40 zł
Wyświetleń strony: 6453

Międzywodzie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy