Pola namiotowe Międzywodzie - strona obiektu

Camping Pod Lasem - Międzywodzie [ 32747 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 23 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Borys
    2017-10-01
    Drugi rok z rzędu pod namiotem w pięknym miejscu. Sanitariaty czyste, kuchnia w pełni wyposażona, woda pod prysznicem taka, jak trzeba. Wspaniali, i bardzo mili i pomocni właściciele. Rodzinna atmosfera. Tutaj Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Magdalena
    2017-07-31
    Super miejsce las spokuj bardzo mili własciciele, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi pupile są mile widziane czystość ośrodka na wysokim poziomie.Doskonałe miejsce do wypoczynku .Magdalena Jan z dziećmi i Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Akin
    2017-07-26
    Byliśmy już 3 raz pod Lasem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Do zobaczenia za rok ☺
    Szczegółowa ocena +
  • Asia i Jacek
    2017-06-30
    Już drugi sezon spędzamy tam wakacje i każdy wolny weekend. Miejsce super. Warunki bardzo dobre. I przede wszystkim spokój. pozdrawiamy Asia Jacek Paulina i Filipek
    Szczegółowa ocena +
  • Turyści z
    2016-11-06
    Witam. Byliśmy na początku lipca, pogoda trochę w kratkę. Miejsce super, cisza spokój fajnie położone. Polecam jak chce ktoś odpocząć. Pozdrawiam właścicieli.
    Szczegółowa ocena +
  • Borys Suchecki
    2016-08-20
    Idealne miejsce do idealnego wypoczynku. Rodzinna atmosfera. W pełni wyposażona i ogólnie dostępna duża kuchnia wraz z naczyniami, garnkami, etc. Czyste sanitariaty i prysznice - pod którymi i przed dwunastą w Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Małgorzata
    2016-08-11
    Bardzo spokojne i ciche miejsce życzliwi ludzie i fajna atmosfera.Dla dzieci i pupili raj gorąco polecam.Małgorzata z mężem i dziećmi z Gryfina.
    Szczegółowa ocena +
  • Patryk
    2016-06-20
    Rewelacyjne miejsce na wypoczynek 10/10. Patryk Aga i mała Nicola. Pozdrawiamy
    Szczegółowa ocena +
  • Teresa Margiel
    2015-10-08
    Dziękujemy za super pobyt u Was. Teresa, Olek i Majka z Wrocławia
    Szczegółowa ocena +
  • przemek burczyk
    2015-08-21
    Przyjechaliśmy na ten camping bez żadnego polecenia. Opieraliśmy naszą decyzję o przyjeździe tutaj tylko i wyłącznie na opiniach z netu. Nie zawiedliśmy się. Naprawdę doskonałe miejsce i nie trzeba nic brać Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1 2 3
Wyświetleń strony: 92737

Międzywodzie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy