Domki letniskowe Mrzeżyno - strona obiektu

Domki Przy Wydmie Nestor - Mrzeżyno [ 57071 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 8 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    9.8
  • Cena / Jakość
    9.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • A & R & J & M
    2017-10-27
    Domki godne polecenia! Świetne położenie, wszędzie blisko, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, nasza dwójka była bardzo zadowolona, za płotkiem miejski plac zabaw, pijąc kawę patrzysz jak dzieciaczki Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Torcisław
    2017-08-21
    Domki czyste, zadbane, nowe. i wyposażone we wszystko co potrzebne do życia. Blisko centrum ale w ustronnym cichym miejscu. Generalnie blisko jest wszędzie zależy co kto lubi czy dla ducha (kościół, kino, las, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Anna
    2017-08-20
    Super miejsce - blisko do plaży, kościoła jak i monopolowego. Same domki fajne, wyposażone dobrze i czyste. Właściciel miły i bezproblemowy. Na pewno w kolejnym roku przyjedziemy!
    Szczegółowa ocena +
  • Katarzyna
    2017-08-12
    Idealne miejsce na wypoczynek dla kazdego, lokalizacja bardzo dobra. Miejsce godne polecenia
    Szczegółowa ocena +
  • Karina
    2017-07-24
    Bardzo fajne miejsce, blisko zarówno do plaży jak i na miasto, właściciel przesympatyczny, stosunek ceny do warunków jak najbardziej na plus, na pewno jeszcze przyjedziemy w przyszłości, szczerze polecam
    Szczegółowa ocena +
  • Krystyn Miśko
    2017-01-10
    Idealne miejsce na wypad ze znajomymi nad morze. Stosunek ceny jakości jaki trudno znaleźć w innych ośrodkach.
    Szczegółowa ocena +
  • Martyna Kubacka
    2017-01-10
    Domki godne polecenia. Dobra lokalizacja. Spędzałam tam dwa ostanie sezony i za każdym razem wracałam zadowolona i co najważniejsze wypoczęta.
    Szczegółowa ocena +
  • Wczasowiczka
    2014-08-18
    Domki Angielskie w których przebywaliśmy w tym roku są godne polecenia. Domki czyste, w pełni wyposażone, właściciel do dyspozycji w każdej chwili. Blisko morze, miasteczko i port. Alejką, przy której Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

10.0/10, 1 opinie

Nestor

domki letniskowe
Mrzeżyno, Kołobrzeska 8
Złap ofertę! Domek do 23 czerwca - od 130zł za noc! Dzwoń teraz! 602267705 Nasze obiekty wypoczynkowe – Nestor, Nestor II, Nestor Centrum znajdują się w...
Noclegi od 35 zł
Wyświetleń strony: 35234

Mrzeżyno - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy