Pensjonaty Mrzeżyno - strona obiektu

Izabela - Mrzeżyno [ 19964 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 9 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.3

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Grzegorz
    2018-01-12
    Byliśmy całą rodziną i ze znajomymi już drugi raz w Mrzeżynie w tych samych pensjonatach są super zarówno w Izabeli jak i w Klaudii.Spełniły nasze oczekiwania.Nie myślę szukać innych, jesteśmy bardzo Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Sebastian
    2017-08-29
    Miejscówka godna polecenia.
    Szczegółowa ocena +
  • Anna Łazarska
    2014-09-25
    Bardzo polecam! Byliśmy z narzeczonym w lipcu i po prostu rewelacja, pensjonat położony w idealnym miejscu, bliziutko plaży i centrum a jednocześnie cicho o spokojnie. Pokoik dwuosobowy fajniutki, dobrze Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • DANEK
    2014-08-27
    Byłem w sierpniu tego roku z rodzina i znajomymi, lokal klasa, polecam serdecznie.
    Szczegółowa ocena +
  • MAREK
    2012-07-24
    Polecam bylem 2012 do morza blisko do dobrej domowej jadlodalni jeszcze blizej czysto i bardzo dobrze wyposazony tak jak na zdjeciach tak w realu POLECAM
    Szczegółowa ocena +
  • Norbert i Aneta
    2012-06-27
    W sierpniu tego roku (2012) będę tam po raz trzeci. Zarówno Mrzeżyno jak i pensjonat Izabela bardzo nam się podoba. Wszędzie jest blisko, pensjonat jest bardzo zadbany, usytuowany we dobrym miejscu. Gorąco Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • JOLANTA
    2011-07-23
    Właśnie wróciliśmy z Mrzeżyna, gdzie przebywaliśmy w pensjonacie Izabela. Polecam wszystkim kto wybiera się do Mrzeżyna. Same pozytywne opinie z naszej strony. Piękny pensjonat położony blisko morza, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • renata
    2010-09-17
    przebywaliśmy z mężem w pensjonacie Izabela pensjonat położony blisko morza spokój, cisza pokój w którym mieszkaliśmy wyposażony był we wszystko co było potrzebne przede wszystkim czysto standard na cenę Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Tomek
    2009-12-13
    Miałem okazję odwiedzić "Izabelę" w ostatnie dni sierpnia 2009r. Rodzice z dziećmi wyjechali bo do szkoły czas więc totalna cisza i spokój. Pensjonat nowy, bardzo ładnie wykończony. W pokojach jest wszystko co Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

Pensjonat Klaudia - 100m do morza

pensjonaty
Mrzeżyno, Bałtycka 14
Zapraszamy do nowotwartego pensjonatu o wysokim standardzie i wypoczynku w komfortowych warunkach. Obiekt położony jest w samym centrum Mrzeżyna a jednocześnie tylko...
Noclegi od 40 zł
Wyświetleń strony: 60935

Mrzeżyno - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy