Domki letniskowe Pobierowo - stron obiektu

Nawara PARK - nowe domki z bali - Pobierowo [ 11017 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0
Na podstawie 19 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • EWELINA
    2014-07-19
    Bardzo piękny wystrój wnętrza, zarówno pokoju jak i całego domku! Miła obsługa:) Polecam wszystkim!! Dziękuję za miło spędzony czas w Państwa Ośrodku:)
    Szczegółowa opinia +
  • adrian
    2014-07-18
    Gościnność, uczciwość, cisza i spokój - wszystko w jednym miejscu. Wygodne domki z przepięknymi widokami. Fajne miejsce na weekend i nie tylko..
    Szczegółowa opinia +
  • M/
    2014-07-15
    To moja pierwsza wizyta w tym miejscu, ale bardzo udana. Warunki bardzo dobre, wszędzie czysto, a pokoje wygodne. Niezwykle ciepła i pomocna obsługa, polecam:)
    Szczegółowa opinia +
  • Liliana
    2014-07-10
    Serdecznie polecam, domki bardzo zadbane. Oferta zgodna z opisem i zdjęciami. Kontakt mailowy z Panem Marcinem pierwsza klasa - szybko i na temat. Gospodarze niezwykle mili i pomocni!
    Szczegółowa opinia +
  • Laura
    2014-07-09
    Bardzo mile spędziłam czas i przy okazji wypoczęłam. W obiekcie znajduje się wszystko co jest niezbędne podczas kilkudniowego wypoczynku, a mili właściciele służą swoją pomocą.
    Szczegółowa opinia +
  • AdamL
    2014-07-07
    Wspaniała lokalizacja dla rodzin z dziećmi. Piękna okolica, ogólne warunki bardzo dobre - wszędzie niezwykle czysto. Właściciele to bardzo mili i życzliwi ludzie.
    Szczegółowa opinia +
  • BarbaraGora
    2014-07-02
    Obiekt spełnił nasze oczekiwania, symatyczna obsługa i gospodarze. Super miejsce na dłuższy odpoczynek! Czuliśmy się jak w domu i z pewnością wrócimy.
    Szczegółowa opinia +
  • BartoszG
    2014-07-01
    Serdecznie dziękujemy za cudowny pobyt i miło spędzony czas! Super kontakt z właścicielami, miejsce przepiękne. Pokoje schludne i idealnie dostosowane do dzieci:) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
    Szczegółowa opinia +
  • Mariusz K
    2014-06-30
    Stuprocentowa zgodność z ofertą. Blisko do centrum, a obsługa pierwsza klasa! Domki odpowiednio wyposażone i zadbane.
    Szczegółowa opinia +
  • Paweł Pol.
    2014-06-25
    Fajne miejsce na dobrą zabawę. Blisko do najważniejszych miejsc, a na terenie ośrodka panuje spokój i cisza. Ceny przystępne, a kontakt z właścicielami bezpośredni i serdeczny. Każdy szczegół z oferty Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
1 2
Wyświetleń strony: 320128

Pobierowo - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy