Domki letniskowe Sianożęty - strona obiektu

Dom Letniskowy, Apartamenty Niebieska Mila - Sianożęty [ 60649 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 10 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Tomek
    2017-01-29
    Super. Czyściutko. Super lokalizacja. Jestem pod wrażeniem. Na pewno tam wrócę. Polecam!
    Szczegółowa ocena +
  • Mimcia
    2016-12-27
    Świetne miejsce da rodzin z dziećmi i dla osób, które kochają spokój. Położenie bardzo blisko do morza i wszędzie czyściutko.
    Szczegółowa ocena +
  • Oliwia
    2016-07-15
    Fajne miejsce na wakacje
    Szczegółowa ocena +
  • Anka
    2014-08-21
    Super miejsce, szczególnie polecam na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Dla właścicieli nic nie stanowi problemu - nawet tonami wynoszone kamyki: -).
    Szczegółowa ocena +
  • Magdalena
    2014-07-02
    Wunderbar, neue haus. Fantastischer Service und gemütliche Atmosphäre. In der Nähe des Meeres. Wir verbrachten einen wunderschönen und unvergesslichen Zeit. Wir werden uns wieder besuchen!
    Szczegółowa ocena +
  • Zosia
    2014-06-27
    Bardzo fajne, spokojne miejsce na wypoczynek, gustownie urządzone, nowe, gorąco polecam, Zosia Łukaszewicz
    Szczegółowa ocena +
  • Beata
    2014-06-23
    Z całym przekonaniem mogę polecić pobyt w tym miejscu. Domek nowiutki, pachniutki, czyściutki - warunki bardzo bardzo dobre, polecam. Pokoje przeznaczony zarówno na pobyt ze znajomymi jak i dla rodzin z dziećmi, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Artur Kolanek
    2014-06-17
    Śliczne, pachnące nowością, fantastycznie wyposażone apartamenty. Bardzo blisko morza. Cudowne miejsce na wakacje! Bardzo mili właściciele. Na 100% będziemy tu wracać!
    Szczegółowa ocena +
  • Bogusław
    2014-06-08
    Byliśmy na pięknym przedłużonym weekendzie. Cicho, spokojnie i bardzo blisko do plaży,
    Szczegółowa ocena +
  • Piotr
    2014-04-20
    Idealne miejsce na wypoczynek. Domek znajduje się bardzo blisko morza i jest w pełni wyposażony. Niczego nam nie brakowało, bawiliśmy się świetnie! Polecam, w przyszłym roku też jedziemy!
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

10.0/10, 8 opinie

Domki Letniskowe Chabrowa

domki letniskowe
Sianożęty, Chabrowa 1
Zapraszamy do nowych drewnianych domków letniskowych o wysokim standardzie wykończenia położonych w Sianożętach 500 metrów od morza. W pełni wyposażone. Każdy...
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 33729

Sianożęty - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy