Domki letniskowe Sianożęty - strona obiektu

Dom Letniskowy, Apartamenty Amelia - Sianożęty [ 60704 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 27 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Olga i Konrad
    2017-08-14
    Bardzo polecamy. Miejsce na spokojny, rodzinny wypoczynek z dala od zgiełku, a jednocześnie blisko plaży. Pierwsze wrażenie po wejściu do apartamentu to wyjątkowa czystość wszystkich pomieszczeń. Apartamenty Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Bea
    2017-08-12
    Ciekawa lokalizacja. Cicho, spokojnie. Aż nie chce się wierzyć, że to nad polskim morzem. Wyposażenie apartamentu D bardzo dobre. W zasadzie wszystko co jest napisane na stronie, zgodne z rzeczywistością. Oprócz Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Konrad G.
    2017-08-12
    Bardzo polecamy. Miejsce na spokojny, rodzinny wypoczynek z dala od zgiełku, a jednocześnie blisko plaży. Pierwsze wrażenie po wejściu do apartamentu to wyjątkowa czystość wszystkich pomieszczeń. Apartamenty Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • TADEUSZ z
    2017-06-11
    Bardzo ładny apartament, dobrze wyposażony, dobra lokalizacja i położenie, cisza dużo zieleni czyściutko. Właściciele mili można dobrze wypocząć. Polecam.
    Szczegółowa ocena +
  • Kasia
    2017-03-31
    Byliśmy w tym uroczym miejscu we wrześniu 2016r. Ekstremalna czystość, super udogodnienia dla dzieci, bardzo dobrze wyposażone aneksy kuchenne. Cicha okolica i blisko do plaży. Chętnie wrócimy do Apartamentów Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Marcin
    2016-09-25
    Dobrze wyposażony. Super dla dzieci.
    Szczegółowa ocena +
  • Magdalena
    2016-08-29
    Witam, z ogromną przyjemnością wystawiam doskonałą opinię Apartamentom Amelia. Spędziliśmy cudowny tydzień (20-27.08.2016) w świetnych warunkach. Apartament doskonale wyposażony, czyściutko, elegancko, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Urszula
    2016-08-01
    Z całym przekonaniem mogę polecić pobyt w tym miejscu. Domek nowiutki, pachniutki, czyściutki - warunki bardzo bardzo dobre, polecam. Apartament przeznaczony zarówno na pobyt ze znajomymi jak i dla rodzin z Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Urszula Zóń
    2016-06-30
    Pobyt od 8 do 29 czerwca 2016 r. w apartamencie przy ulicy Wczasowej. Budynek z czterema apartamentami znajduje się w cichym i słonecznym miejscu Sianożęt. Poza nim już tylko dzika zieleń, można tu usłyszeć Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Martin Zelewski
    2015-08-13
    Ein sehr schönes, gepflegtes, sauberes und neuwertiges Apartment am Meer aber doch in einer ruhigen Lage. Sehr nette und auf alle Wünsche ausgerichteten Besitzer. Empfehlenswert!
    Szczegółowa ocena +
1 2 3


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

9.9/10, 26 opinie

Amelia Domki

domki letniskowe
Sianożęty, Lotnicza 29
UWAGA! WRZEŚIEŃ ceny do uzgodnienia! Zapraszamy Państwa do nowo wybudowanych, komfortowych, nowoczesnych domków letniskowych. Domki Amelia znajdują się w...
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 29255

Sianożęty - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy