Domki letniskowe Sianożęty - strona obiektu

Domki letnisowe La Familia - Sianożęty [ 67272 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0
Na podstawie 11 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Aneta
    2017-08-20
    Polecam La Familia bo niedawno stamtąd wróciłam z rodzina i było warto.Wszystko się zgadza jak w opisie.Domki położone w fajnym miejscu z dostępem do wszystkiego, blisko do morza ok. 200m i dużo atrakcji dla Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Jaga Poznań
    2017-08-13
    Właśnie wróciliśmy, bardzo gorąco polecamy. Domki wyglądają nawet lepiej niż na zdjęciach, bardzo przestronne i wygodne. Do tego bardzo czysto, pełne wyposażenie. Płożenie - 5 minut od plaży, a przy tym z Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Basia
    2017-08-07
    Właśnie wróciliśmy z Sianożęt, mieszkaliśmy w domku La familia, wszystkie wcześniejsze opinie to prawda, czysciutko, przestronne, taras, grill, plac zabaw, siłownia, stół do ping pong, parking i wszystko do Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Katarzyna
    2017-07-17
    Właśnie wróciliśmy z rodziną z tego cudownego ośrodka La Familia! Polecam wszystkim! Domki wyposażone super! Dzieci mają gdzie się bawić i przede wszystkim blisko do morza! Napewno tam wrócimy.
    Szczegółowa ocena +
  • Karolina
    2017-07-17
    Polecamy wszystkim rodzinom z dziećmi niesamowity plac zabaw, ośrodek położony blisko plaży, właściciele przemili. Miejscowość spokojna w sam raz na wypoczynek. Na pewno tu wrócimy!
    Szczegółowa ocena +
  • Lucyna lucyna
    2017-05-15
    La Familia super domki wspaniała właścicielka bardzo bardzo polecam.
    Szczegółowa ocena +
  • Anna Biegańska
    2016-08-31
    Jestem ogromnie zadowolona z pobytu, lokalizacja super, do plaży bliziutko, domek przestronny, dobrze wyposażony, czysty.Parking na terenie obiektu, przesympatyczna właścicielka, polecam serdecznie!
    Szczegółowa ocena +
  • Wiola
    2016-08-13
    Polecam wszystkim wypoczynek w domkach La Familia w Sianożętach. Domki o wysokim standardzie, przestronne, doskonale wyposażone. Blisko plaży. Fajne miejsce dla rodzin z dziećmi. Przemili właściciele.
    Szczegółowa ocena +
  • Olga
    2016-07-31
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w domkach La Familia, bardzo blisko do plaży, domki nowe i komfortowe i przemili właściciele, polecam wszystkim w 100 %
    Szczegółowa ocena +
  • Joanna Kuś
    2016-07-14
    Właśnie wróciliśmy z rodziną z tego cudownego ośrodka La Familia! Polecam wszystkim! Domki wyposażone super! Dzieci mają gdzie się bawić i przede wszystkim blisko do morza! ośrodek działa od tego sezonu! Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1 2


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie
Wyświetleń strony: 22360

Sianożęty - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy