Domki letniskowe Ustronie Morskie - strona obiektu

Domki Letniskowe Raj - Ustronie Morskie [ 10264 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 10 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Paweł Choptowy
    2017-05-18
    Jedziemy kolejny raz .Jesteśmy bardzo zadowoleni, cisza, spokój, dużo zieleni .Syn zadowolony, żona wypoczęta na huśtawce, a ja z wędką - pełen relaks. Dla każdego coś miłego.
    Szczegółowa ocena +
  • Anna Stawińska
    2016-08-23
    Super miejsce. Piękne domki, fantastyczny plac zabaw dla dzieci a przede wszystkim czysto. Trafiliśmy tu przypadkiem ale nie żałujemy, w przyszłym roku też z przyjemnością odwiedzimy to miejsce. Przeglądając Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Katarzyna Orwat
    2016-07-25
    Polecam ten ośrodek, można wypocząć w ciszy i pięknym zadbanym otoczeniu.Dzieci rzeczywiście mają RAJ - :) Byliśmy z rodziną mile zaskoczeni i myślę że jeszcze tam wrócimy.
    Szczegółowa ocena +
  • Irka
    2015-09-15
    Wspaniały ośrodek, byłam z dziećmi w połowie sierpnia i uważam że lepiej nie mogliśmy trafić, bardzo dobre położenie, wg mnie najlepsze dla rodzin z dziećmi. Do morza parę minut co jest bardzo korzystne dla Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Magdalena
    2015-08-17
    Świetny ośrodek dla rodzin z dziećmi za bardzo przystępną cenę, duży plac zabaw, czysto miła obsługa, dobre dojście do plaży trochę dalej do miasta ale może to i lepiej - mniej się wyda, przy plaży Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Magda
    2015-08-16
    Rewelacyjny ośrodek, czysto, blisko do morza, polecam.Magda.
    Szczegółowa ocena +
  • Barbara
    2013-07-09
    Właśnie wróciłam z wypoczynku w tym ośrodku i jestem zachwycona. Podpisuję się pod bardzo pozytywnymi opiniami wystawionymi przez innych. Nic dodać, nic ująć.
    Szczegółowa ocena +
  • Karol
    2012-09-05
    Zamówiliśmy domek kempingowy 5 osobowy z łazienką, wszystko tak jak jest opisane, internet był, tv też, chociaż i tak za dużo się z tego nie korzystało bo po co wyjechać nad morze i siedzieć cały czas w Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • maciej
    2012-07-29
    Właśnie zakończyliśmy z rodzinka 7 dniowy pobyt w tym ośrodku. Mieszkaliśmy w domku nr 3 bez łazienki. Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni i chcemy wszystkim polecić ten ośrodek. Jeżeli macie dzieci idealne Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Daria H.
    2009-08-12
    Spędzałam w tym ośrodku wczasy z rodziną - byliśmy miło zaskoczeni kiedy dojechaliśmy na miejsce.Domki są fantastyczne, czysto estetycznie i bardzo rodzinnie. Dodatkowy atut to blisko morza, gdzie jest czysta Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie
Wyświetleń strony: 220747

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy