Domki letniskowe Ustronie Morskie - strona obiektu

Domki Drewniane - Ustronie Morskie [ 29598 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 7 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    9.7
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.7

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Adam Buss
    2017-08-20
    Polecam serdecznie, wszystko zgodne z opisem, czysto, blisko do miasta i do plazy, bardzo przemili gospodarze, domki w spokojnej i cichej okolicy. Na pewno za rok wybierzemy sie ponownie ze znajomymi, bo jestesmy bardzo Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Małgorzata
    2017-08-17
    Polecam bardzo serdecznie, wszystko zgodnie z opisem, bardzo dużo zieleni i ta przestrzeń, z miła chęcią tam jeszcze wrócimy.
    Szczegółowa ocena +
  • Żyga Sebastian
    2017-02-19
    Gorąco polecam! Wszystkim poszukującym wczasów nad polskim morzem Ośrodek położony w świetnym miejscu daleko od głównej drogi Jest spokój cisza, nie trzeba się bać o dzieci czy psa Jest ogromne pole Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Aneta
    2015-07-22
    Gorąco polecam, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Wspaniała gospodyni i miła atmosfera. Domki jak w opisie i na zdjęciach. Dla dzieci do 3-4 lat polecam wziąć wózek dla wygody rodziców i oczywiście dziecka.
    Szczegółowa ocena +
  • Hanna Graj
    2014-07-30
    Jak najbardziej polecam! Cicha i spokojna okolica, mili gospodarze, domki jak najbardziej na "+":) Warto dodać, że na całym ośrodku panuje sympatyczna atmosfera. Nic tylko jechać i odpoczywać: D
    Szczegółowa ocena +
  • Marzena
    2014-05-28
    Domki super. Czyściutko, miła Pani Gospodarz. Jedyny minus to trochę daleko z dzieckiem mniejszym do miasta i na plażę.
    Szczegółowa ocena +
  • Marcin
    2014-02-07
    Już kilka razy korzystaliśmy z domków, zawsze było bardzo fajnie, przemili gospodarze dożo miejsca na podwórku, parking, plac zabaw dla dzieci basen, gril i przede wszystkim cicho, blisko morza jednym słowem Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Pozostałe nasze obiekty

9.7/10, 17 opinie

Kwatery prywatne

kwatery prywatne
Ustronie Morskie, Rolna 25a
Oferujemy Państwu pobyt w bardzo spokojnej i cichej okolicy w Ustroniu Morskim. Na terenie posesji jest dużo zieleni, parking, grill, plac zabaw dla dzieci, ogrodzony...
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 70921

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy