Domki letniskowe Ustronie Morskie - strona obiektu

Domki Na Górnej - Ustronie Morskie [ 52217 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 14 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.5
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    9.7
  • Cena / Jakość
    9.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Marcin
    2017-08-28
    Super ośrodek, miły właściciel, dużo trawy i miejsc do zabaw z dziećmi, serdecznie polecam!
    Szczegółowa ocena +
  • Justyna Żugaj
    2017-08-22
    Domek bardzo ładny, czysty, dobrze wyposażony i wygodny. Okolica piękna, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych w zasięgu ręki, do morza bliziutko. Właściciel bardzo miły i zawsze uśmiechnięty. Gorąco Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Daniel
    2017-08-06
    Świetne miejsce. Domki zadbane. Własciciel służył pomocą. Wakacje udane w 100%. Polecam!
    Szczegółowa ocena +
  • Katarzyna
    2017-07-14
    Dardzo udany urlop, przemili właściciele i super okolica. Domki dobrze wyposażone i czyściutkie.Dzieci zadowolone. Polecam.
    Szczegółowa ocena +
  • Karolina
    2017-07-09
    Bardzo udany pobyt. Właściciel był codziennie na miejscu i służył pomocą. Domki położone niedaleko od morza, przestronne i czyste. Okolica cicha i przyjazna z dużą ilością barów i jadłodajni z domowym Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Dominika
    2017-06-12
    Serdeczni właściciciele, blisko morza, czyste przestronne domki. Bardzo polecam!
    Szczegółowa ocena +
  • Iwona77
    2017-05-04
    Bardzo udany pobyt, mili właściciele, niedaleko od morza i wszystko w zasięgu ręki. Domki bardzo czyste i zadbane. Polecam nie tylko w okresie letnim ale również poza nim.
    Szczegółowa ocena +
  • Tomek Karolina
    2017-04-23
    Dziękujemy za miła gościnne, bardzo miły pobyt, bardzo ładne domki i bardzo mocno polecamy państwa domki letniskowe i właściciele bardzo miło uprzejmi a najważniejsze gościnni. Dziękuję za fajny wypoczynek. Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Tobiasz
    2016-10-11
    Bardzo mili właściciele, pobyt bardzo się udał, w domku jest wszystko co potrzebne, super wyposażenie i nie daleko do morza:)
    Szczegółowa ocena +
  • Irena
    2016-07-29
    Gorąco polecam, fajne miejsce, niedaleko morza a zarazem cisza i spokój, blisko sklepy, basen. Bardzo mili właściciele.
    Szczegółowa ocena +
1 2


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

10.0/10, 3 opinie

Kwatery Ślusarscy

kwatery prywatne
Dźwirzyno, Janka Krasickiego 22a
Obiekt całoroczny do Państwa dyspozycji pokoje 2,3 i 4-ro os. ogrzewane zimą i w okresie maj, czerwiec w razie potrzeb oraz wrzesień. Każdy pokój posiada własną...
Noclegi od 30 zł
10.0/10, 1 opinie

Apartament Zielone Tarasy

apartamenty
Kołobrzeg, Fredry 9a/12
Oferujemy do wynajęcia w Kołobrzegu komfortowy apartament o pow. 40m2, Apartament wykończony w nowym stylu z pełnym wyposażeniem, w którym znajdują się dwa...
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 81421

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy