Kwatery prywatne Ustronie Morskie - strona obiektu

Kwatery prywatne - Ustronie Morskie [ 16759 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7
Na podstawie 17 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.5
  • Wyposażenie
    9.6
  • Czystość
    9.7
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.6

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Michał Harnot
    2016-07-17
    Jesteśmy tu pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Super pokoiki, czyściutko, Cicho i spokojnie. Bardzo fajny ogród, plac zabaw. Polecam wszystkim którzy szukają fajnego miejsca na pobyt. Pozdrawiamy panią Jolę Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Iwona
    2014-08-12
    Gospodarze cudowni, atmosfera extra, domowa! Pierwsze miłości, randka córki. hihi. Zapraszamy.! Do zobaczenia za rok!
    Szczegółowa ocena +
  • Beata i Artur
    2014-08-10
    Polecam pobyt w tym miejscu, bardzo fajna właścicielka, miła atmosfera, wakacje tam to prawdziwy raj i super odpoczynek.
    Szczegółowa ocena +
  • RENATA :)
    2014-08-03
    Naprawdę super spędziliśmy wakacje:) polecam. Cisza i spokój. A właścicielka super babka:)
    Szczegółowa ocena +
  • Gośka -
    2014-05-31
    Polecam! Polecam! i jeszcze raz Polecam! Spokój Cisza idzie odpocząć, Gospodarze cudowni gościnni,:) W tym roku jadę po raz 4 i będę jeździć tam zawsze. Kwatery położone w bardzo cichej i spokojnej okolicy, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Sebastian
    2012-09-29
    Super miejsce, polecam, spokój, cisza razem z rodzinką można super odpocząć, polecam, właściciele Super
    Szczegółowa ocena +
  • Hubert Wojewoda
    2011-12-29
    Byłem z rodzinką w tym roku i znowu się tam wybieram. Więcej pisać nie trzeba. Szczególnie polecam rodziną z dziećmi.Pozdrawiam:)
    Szczegółowa ocena +
  • BEATA CYSIO
    2011-08-14
    Jeździmy tutaj już 30 lat i jeszcze będę tutaj jeździć następne 30 aż zestarzejemy się z gospodarzami, moje dziecko dorastało tutaj w wakacje, z nimi tylko żyć i nie umierać ośrodek rozwijał się razem z Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Monika z
    2011-07-24
    SUPER! Spokojna i cicha okolica, wspaniały plac zabaw dla dzieci, super gospodarz. Miejsce godne polecenia. Dziękujemy i pozdrawiamy!
    Szczegółowa ocena +
  • Marcis
    2011-01-28
    Bardzo mili i przesympatyczni gospodarze. Jadę po raz drugi jest naprawdę super. Co jest najlepsze to właściciele jak zadzwonisz to cię pamiętają miejsce ciche spokojne a zwłaszcza dla dzieci. Pozdrawiam ekipa z Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1 2


Pozostałe nasze obiekty

9.8/10, 7 opinie

Domki Drewniane

domki letniskowe
Ustronie Morskie, Rolna 25a
Oferujemy Państwu domki drewniane z bala, oddane do użytku w 2010 roku. W domku znajduje się łazienka, aneks kuchenny w pełni wyposażony, lodóweczka, TV. Ilość...
Noclegi od 20 zł
Wyświetleń strony: 58924

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy