Ośrodki wypoczynkowe Ustronie Morskie - stron obiektu

ZAGŁĘBIE Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy - Ustronie Morskie [ 10276 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.1
Na podstawie 14 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.3
  • Wyposażenie
    8.9
  • Czystość
    9.3
  • Obsługa
    9.6
  • Cena / Jakość
    8.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Stały bywalec
    2013-07-23
    Byłam w tym ośrodku kilka razy i w budynku A i w budynku B. Położenie ośrodka jest bardzo dobre - bardzo blisko do morza. W pobliżu znajduję się bank PKO, Biedronka i mnóstwo innych sklepów. Ośrodek Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • mawojtek
    2013-06-16
    Witam, jadę w sierpniu z żoną, czy ktoś może powiedzieć więcej jak jest teraz w ośrodku, mam zakwaterowanie w bud. B czy jest gorszy od A?
    Szczegółowa opinia +
  • Grazyna i
    2012-09-05
    W sierpniu mialam przyjemnosc przebywac w osrodku Zaglebie z wnuczka jestesmy bardzo zadowolone z czystym sumieniem polecam ten osrodek. Warunki oraz obsluga mila i kompetentna duzo rozrywek dla kazdego w przyszlym roku Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Dana
    2011-11-01
    Bajka! Byłam w tym ośrodku, wraz osobą na wózku inw., kilka lat temu na turnusie świątecznym. Skala 10 punktów to za mało.
    Szczegółowa opinia +
  • Danuta Lis
    2011-05-30
    W ośrodku byłam już pięciokrotnie z grupą osób. W sumie było 96 osób. Zadowoleni jesteśmy z obsługi całego ośrodka. Problemem może być podawanie gorących posiłków. Jedna kelnerka obsługująca Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Joanna Oryńska
    2011-04-17
    W osrodku Zagłębie byłam po raz pierwszy od 2. 04. 2011-15. 04. 2011 z mamą i dwójką dzieci. Ośrodek ok. Super załoga tego ośrodka w szczególności przesympatyczni Ania i Piotr, którzy prowadza kawiarnię na Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Maria i Janusz
    2011-02-13
    W Zagłębiu byliśmy 3 razy. Ośrodek jest czyściutki. Pracownicy bardzo życzliwi. Jedzenie smaczne. Nigdy nie musieliśmy się dożywiać. Zabieramy zawsze naszego kota bo nie mamy go gdzie przechować. W tym roku Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Stanusława i
    2010-10-02
    Byliśmy z żoną w 2009roku, było super, bardzo miła obsługa, jedzenie prawie domowe bardzo smaczne same plusy. Jak ktoś krytykuje niech pojedzie do sanatorium z NFZ to będzie mógł dopiero ocenić i porównać. Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Beata+2
    2010-07-10
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Zagłębiu (26-06 do 09-07-2010). Gratulacje dla kierownictwa za dobór kadry i uwzględnianie sugestii kuracjuszy. W naszej ocenie wszyscy pracownicy ośrodka są mile i Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Wanda i
    2010-06-04
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Ośrodku Rehabilitacyjnym ZAGŁĘBIE, który położony jest blisko morza. W tym roku byliśmy tu po raz pierwszy, ale nie po raz ostatni. Pokoje są dobrze wyposażone, czyste i Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
1 2
Wyświetleń strony: 88633

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy