Pensjonaty Ustronie Morskie - strona obiektu

Villa Fenix - Ustronie Morskie [ 22930 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.5
Na podstawie 14 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.3
  • Wyposażenie
    9.1
  • Czystość
    9.3
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • MAREK
    2017-08-07
    Jest mi niezmiernie miło wyrazić opinie na temat Villi Fenix. Pobyt 10 dniowy – lipiec 2017. Rodzina 4 osobowa 2+2. Już od samego początku gdy rezerwowaliśmy wczasy właściciel był bardzo miły i bez wahania Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • MONIKA
    2017-08-06
    bardzo przyjazne wszystkim miejsce wszyscy mili pomocni i nastawieni na klienta.Jedzenie badzo smaczne. polecam
    Szczegółowa ocena +
  • Dorota
    2017-06-16
    Świetna obsługa, pyszne jedzonko. Bardzo fajne zaplecze SPA. Super!
    Szczegółowa ocena +
  • Izabela
    2016-07-20
    Dziękujemy za wspaniały wypoczynek, było pysznie, miło i absolutnie czuliśmy się zaopiekowani! Na miejscu zastaliśmy czyste, jasne pokoje, urządzone bardzo komfortowo - z pełnym wyposażeniem. Doskonale Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Cezary
    2016-05-31
    Właśnie wróciliśmy z czterodniowego pobytu. Miejsce bardzo fajne, dojazd znakomity. Obiekt prowadzony przez firmę rodzinną, obsługa miła i kontaktowa (zasługa głównie szefa). Jedzenie bardzo obfite, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • iwona dariusz
    2014-08-11
    Pensjonat jest fenomenalny. Wszystko jest bardzo dokładnie dopracowane. Czuje się dawny oryginalny klima ustronia. Pokoje bardzo przytulne i przemyślane. Obsługa bardzo konkretna i dobrze zorganizowana. Idealne Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • KATARZYNA
    2014-07-24
    Serdecznie dziękujemy za miły pobyt. Już myślimy o następnych wakacjach ale już na dużej. Wkrótce spotkamy się ponownie w sierpniu też na krótko ale przyjemnie. Pozdrawiamy
    Szczegółowa ocena +
  • Asia
    2014-05-19
    Ośrodek jest czysty, dobrze wyposażony co bywa istotne przy wakacjach z dziećmi, miła obsługa Ogrodzony plac zabaw ułatwia pobyt rodzicom. Polecam
    Szczegółowa ocena +
  • Marek
    2013-08-30
    Spędziłem urlop w Villi Fenix. Wszystko zgodnie z opisem. Właściciele bardzo mili. Polecam rodzinom z dziećmi.
    Szczegółowa ocena +
  • Ania Rafał
    2013-07-07
    Rewelacyjny pensjonat dla osób które chcą wypocząć z rodziną duży plac zabaw dla naszych pociech przemiła obsługa cisza spokój wielki plus dla właścicieli przemyślane zagospodarowanie terenu jak i wewnątrz Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1 2


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie
Wyświetleń strony: 54215

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy