Pokoje gościnne Ustronie Morskie - stron obiektu

Pokoje Gościnne OSKAR - Ustronie Morskie [ 10771 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7
Na podstawie 13 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.5
  • Czystość
    9.5
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Duża rodzinka
    2013-07-22
    Witam bylismy pierwszy raz bylo naprawde super dzieci zadowolone, bo duzy plac zabaw, w pokoju bardzo przytulnie i czysto. Obiady bardzo smaczne a zupki mmm naprawde jak u mamy. Wlasciciele przemili. Napewno za rok tam Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Rodzinka z
    2013-07-16
    Witam! Pokoje gościnne w Oskarze bardzo czyste, miła atmosfera, obsługa, mili właściciele. W budynku stołówka smaczne jedzenie! Polecam!
    Szczegółowa opinia +
  • Krzysztof i
    2012-10-13
    Witam wszystkich powiem krótko dla mnie było SUPER!!! bardzo mili właściciele miła obsługa i przede wszystkim CZYSTO i CICHO stołówka jest przy budynku którą prowadzą właściciele pensjonatu. Jedzenie w Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Aguu
    2011-06-20
    Witam! Byłam tam już i powiem jednym słowem było SUPER. Bardzo mili ludzie, bardzo dobre i tanie śniadania, obiady (zawsze z jakąś przekąską, np. kawałek jabłecznika, babki itp.) i kolacje, wyposażenie też Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Monia1985
    2010-09-03
    Wszystko super! Rewelacyjnie czysto! Polecam i w przyszłym roku wybiorę się tam na pewno!
    Szczegółowa opinia +
  • Artur Kowalczyk
    2010-08-17
    Byłem tam i napewno jeszcze nie raz tam pojadę. Miła obsługa wszystko jak należy POLECAM WSZYSTKIM!!!!!
    Szczegółowa opinia +
  • monika gajewska
    2010-08-10
    Witam wszystkich ktorzy odwiedzili stronke tego pensjonatu ja wlasnie wrocilam z wakcji spedzanych w pesjonacie Oskar i musze powiedziec ze ja i moja rodzina jestemy bardzo zadowolneni z pobytu bardzo mili wlasciciele Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Weronika,
    2010-08-08
    Przyjazne miejsce do spędzenia urlopu z dziećmi. Plac zabaw. Parking. Pokoje przytulne, czyste, wyposażone w niezbędne sprzęty. Mili właściciele. Blisko do morza (10 min. spacerkiem.) Możliwość wykupienia Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • agawa
    2010-08-07
    Byłam w lipcu 2 tygodnie z dziećmi, gospodarze mili, gościnni, zawsze znależli czas aby zamienić parę słów z wczasowiczami, dzieci miały dużo miejsca do zabawy gdy nie byliśmy na plaży. Polecam innym bo na Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • EwaMisia
    2010-08-07
    Byliśmy tam już cztery razy i na pewno za rok pojedziemy tam znowu. Pani Małgosia jest bardzo bardzo miła, pokoje są bardzo ładne, zadbane i czyste. W stołówce mają bardzo pyszne śniadania i obiady. Jest mi Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
1 2
Wyświetleń strony: 48065

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy