Pokoje gościnne Ustronie Morskie - stron obiektu

Pokoje Gościnne OSKAR - Ustronie Morskie [ 10771 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 22 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    9.5
  • Czystość
    9.7
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Agata i
    2014-09-18
    Witamy! Właśnie wróciliśmy do domu po 4 - dniowym pobycie w Oskarze:) Jesteśmy bardzo zadowoleni z gościnności właścicieli i pokoju;) Właściciele są bardzo mili i życzliwi, pokoje czyste i zadbane. Plac Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • dominika
    2014-09-17
    Polecam również, pyszne obiady w cenie 18 zł, zupa, danie, kompot, ciasto, sympatyczna, szybka i miła obsługa, śniadanie tylko 12 zł i bardzo obfite.
    Szczegółowa opinia +
  • Mariola i Jarek
    2014-08-19
    Polecam wypoczynek w "Oskarze". Gospodarze magiczni, ośrodek super, jedzonko fantastyczne. Za rok wybieramy się z całą rodzinką.
    Szczegółowa opinia +
  • Rodzinka z
    2014-07-26
    Wspaniałe miejsce do wypoczynku nad morzem dla rodziny z dziećmi lub osób ceniących czystość i spokój. Właściciele serdeczni i mili, pokoje dobrze wyposażone i czyste. Dla dzieci dużo miejsca do zabawy - Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • agula
    2014-07-20
    Właśnie wczoraj wróciliśmy z ośrodka Oskar w Ustroniu Morskim. Czysto, zadbane, łazienki są czyste, jedzenie dobre na miejscu jest stołówka gdzie są podawane obiady i śniadanka:), akurat jak byliśmy Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • JUSTYNA
    2014-07-11
    Właśnie wczoraj wróciliśmy z ośrodka Oskar w Ustroniu Morskim, było bardzo fajnie. Pokoje czyściutkie, wokół ośrodka czyściutko, przemili gospodarze, jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa. Jednym słowem Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Janina Wesołek
    2014-06-20
    Dziękujemy Gospodarzom za gościnność, troskliwość, zorganizowane imprezy oraz obfite domowe posiłki. Jednym słowem Pensjonat na medal. Polecamy Pensjonat grupom zorganizowanym. Doświadczył tego i mile wspomina Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Marlena
    2014-05-23
    Witam serdecznie! Byliśmy tam kilkakrotnie i było naprawdę super. Miły klimat, przesympatyczni właściciele. Pensjonat bardzo ładny, czysty, w dobrej lokalizacji (blisko do morza). Ważnym elementem jest duży Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
  • Mirosław
    2014-04-29
    Polecam, byliśmy całą rodziną już 5 razy, co rok to lepiej:) miła obsługa, świetne jedzenie i cudowna atmosfera:) bardzo gorąco polecam:)
    Szczegółowa opinia +
  • Duża rodzinka
    2013-07-22
    Witam bylismy pierwszy raz bylo naprawde super dzieci zadowolone, bo duzy plac zabaw, w pokoju bardzo przytulnie i czysto. Obiady bardzo smaczne a zupki mmm naprawde jak u mamy. Wlasciciele przemili. Napewno za rok tam Rozwiń
    Szczegółowa opinia +
1 2 3
Wyświetleń strony: 56431

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy