Pokoje gościnne Ustronie Morskie - strona obiektu

Pokoje Pod Dmuchawcem - 100m do morza - Ustronie Morskie [ 24200 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 8 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.4
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.6

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Lidia W.
    2014-08-23
    Naprawdę wspaniałe miejsce na wczasy dla rodziny z dziećmi jak i starszych osób, wszędzie blisko, właściciele bardzo mili, wszystko jak w opisie, byłam z mężem i wnuczką, jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Marta Witek
    2014-07-04
    Bardzo udany wypoczynek. Mili i pomocni Gospodarze, w pokojach czyściutko. Wszędzie blisko, przed budynkiem plac zabaw dla dzieci z trampoliną, miejsce do grillowania. Do plaży niecałe 2 min spacerkiem. Polecam:)
    Szczegółowa ocena +
  • aryst
    2014-05-11
    Położenie idealne. Faktycznie 70m do biedronki, 150 do morza:) pokój baardzo czysty, wszystko jak w opisie na stronie. Właściciele mili i pomocni. Trudno chcieć więcej.
    Szczegółowa ocena +
  • lubiący
    2014-01-17
    Lokalizacja, trudno o lepszą do morza blisko do centrum jeszcze bliżej posesja usytuowana jest w centrum, bardzo dobre wyposażenie pokoju, niezbędny sprzęt plażowy, bardzo mili gospodarze. Super polecam byłem Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • wiki
    2013-08-12
    Świetny obiekt ...wszędzie blisko do plaży 2 minuty....do centrum jeszcze bliżej...biedronka 70 m od pensjonatu...duży plac zabaw dla dzieci...parking..naprawdę polecam! wrócimy tam!
    Szczegółowa ocena +
  • ula
    2012-07-18
    Bardzo fajne położenie obiektu, wszędzie blisko, ośrodek bardzo czysty, właściciele bardzo mili. Nam i naszej wnuczce Natalce bardzo się tam podobało - na pewno tam wrócimy. Oczywiście polecamy!
    Szczegółowa ocena +
  • johanna63925
    2012-06-05
    Przesympatyczni wlasciciele pokoje w porzadku duzo przestrzeni przed domem, do morza bliziutko do stolowki i do sklepu. Polecam! Nie ma sie do czego przyczepic
    Szczegółowa ocena +
  • marta
    2011-08-09
    Czysty obiekt, mili właściciele. Blisko do plaży. Jak najbardziej polecam!
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie
Wyświetleń strony: 45418

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy