Pokoje gościnne Ustronie Morskie - strona obiektu

Pokoje Gościnne Zielone Podwórko - Ustronie Morskie [ 72496 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7
Na podstawie 9 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.1
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.9

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Justyna Gielnik
    2017-08-27
    Polecam to miejsce pokoje czyste, zadbane, dobrze wyposażone. Właściciele przemili:)
    Szczegółowa ocena +
  • Karolina
    2017-08-13
    Bardzo sympatycznie właściciele. Nowy, zadbany, czysty obiekt. Cisza i spokój, miejsce idealne do odpoczynku. Z minusów - pokoje położone na parterze nie mają dobrego dostępu do aneksów kuchennych, trzeba Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Lucyna Drewniak
    2017-08-03
    Wlasnie wrocilismy z wakacjii pobyt w Zielonym Podworku super! pod kazdym wzgledem; piekny wystroj, czysciutko, pachnaca, spokoj, wszedzie blisko, wlasciciele przesympatyczni lacznie z pania z obslugi bardzo dziekujemy, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Grażyna
    2017-07-31
    Super wczasy, cicha i spokojna okolica doskonała do wypoczynku.Pokoje gościnne czyste i komfortowo urządzone. Gospodarze to ludzie o wspaniałych sercach, którzy tworzą miłą atmosferę. Gorąco polecam, na pewno Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Piotr Nawrot
    2017-07-31
    Miła atmosfera, serdecznie polecam.
    Szczegółowa ocena +
  • Grażyna N.
    2017-07-27
    Super wczasy, cicha i spokojna okolica doskonała do wypoczynku.Pokoje gościnne czyste i komfortowo urządzone. Gospodarze to ludzie o wspaniałych sercach, którzy tworzą miłą atmosferę. Gorąco polecam na pewno Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Rafał
    2017-07-25
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokój zadbany i wszystko nowe:) Polecam!
    Szczegółowa ocena +
  • Barbara
    2017-07-20
    Doskonałe miejsce na wypoczynek, brak hałaśliwych imprezowiczów, za to bardzo sympatyczni właściciele. Czysto i przytulnie jak w domu. Gorąco polecam!;)
    Szczegółowa ocena +
  • Justyna
    2017-07-10
    Polecam Pokoje Gościnne Zielone Podwórko. Zdjęcia nie oddają komfortu jaki zastaliśmy na miejscu. Bardzo ladne pokoje, wszystko nowe i czyściutkie, komfortowo urządzone. Okolica bardzo cicha. Personel pomocny i Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

9.7/10, 5 opinie

Domki holenderskie Zielone Podwórko

domki letniskowe
Ustronie Morskie, Turystyczna 5
Serdecznie zapraszamy na wypoczynek do Ustronia Morskiego. Zielone Podwórko jest miejscem spokojnym i kameralnym, oddalonym od głównej ulicy, blisko centrum oraz 7...
Noclegi od 35 zł
Wyświetleń strony: 8522

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy