Wille Ustronie Morskie - strona obiektu

Willa Martika - Ustronie Morskie [ 64022 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7
Na podstawie 10 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.4
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    9.7
  • Cena / Jakość
    9.6

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Olga
    2017-08-16
    Kochani byłam z mężem i córka w tym roku dwa tygodnie w Villa martwiła i naprawdę było super. ślicznie jak dla mnie luksus. właścicielka naprawdę przemiła..ceny tanio widziałam o wiele droższe. napewno za Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Robert
    2017-05-06
    Do morza bliska max 10 minut spacerkiem.Pokoje bardzo dobrze wyposażone jak i aneks kuchenny. Bardzo czysto, pościel pachnąca. W obiekcie grzano jak było zimno na dworze (wracało się do ciepłego pokoiku) .Miejsce Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Iwona
    2016-07-31
    Willa godna polecenia. Czysto, dobrze wyposażone pokoje przytulne. Właścicielka bardzo uprzejma. Poza tym bardzo dobra lokalizacja - blisko zarówno do centrum jak również na plażę. Wakacje 2016 w Willi Martika Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Ewelina
    2016-07-14
    Byłam na wypoczynku w tym domku z rodziną. Miło, czysto naprawdę super. Lokalizacja fajna, blisko do morza, centrum i atrakcji dla najmłodszych. Właścicielka miła, konkretna. Obiekt godny POLECENIA.
    Szczegółowa ocena +
  • Violetta nykiel
    2016-07-12
    Bardzo miła pani właścicielka. Czysto, spokojnie, standard b. dobry, miejsce świetne na wypoczynek. Polecam.
    Szczegółowa ocena +
  • Mira Wojda
    2016-07-11
    Wspaniałe miejsce na wypoczynek i relaks. Przytulnie, miło. Dla singli, par, rodzin z dziećmi. Doskonała lokalizacja. Jeśli zapragniesz zgiełku i wrzawy; -) do centrum kilka kroków, a tam równie pysznie i tanio Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Janusz Czech
    2016-03-03
    Prowadzę grupy zorganizowane na wyjazdy dla Seniorów, i miałem przyjemność zorganizować pierwszy wyjazd do tego miejsca, po jego otwarciu w miesiącu czerwcu 2015 roku. Ale zachwyt jaki zobaczyli po wejściu do Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • stanisław
    2016-02-05
    Bardzo czysto, przyjemna właścicielka, cena dostępna, zadbany plac zabaw dla dzieci, polecam
    Szczegółowa ocena +
  • Patrycja
    2015-07-28
    Super miejsce. Czysto, miło, świetny kontakt z właścicielami .Idealne miejsce na pobyt z dziećmi. Polecam;)
    Szczegółowa ocena +
  • Katarzyna
    2015-07-11
    Czyściutko, schludnie, z głową to wszystko zrobione - nikt nie szczędził podczas urządzania tego pensjonatu. Do morza spacerkiem tez w zasadzie odległość jak najbardziej do przeżycia. Pościel czysciutenka i Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

9.4/10, 5 opinie

Kwatery Prywatne U Sylwii

kwatery prywatne
Ustronie Morskie, Górna 4 A
Oferujemy do wynajęcia pokoje w domku jednorodzinnym w Ustroniu Morskim. Dom położony jest w odległości 400 m od plaży. Posiadamy w ofercie pokoje dwu - , trzy - ,...
Noclegi od 30 zł
Wyświetleń strony: 28554

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Wille w Ustroniu Morskim

Dodaj obiekt noclegowy