Informacje o ofercie

DOMKI TYLKO 20M. DO PLAŻY I MOLA!
Oferujemy nowe, drewniane 4osobowe domki letniskowe położone w samym centrum Chłopów. Domki usytuowane są na dużej, pełnej zieleni działce przy przejściu na plażę. Domki składają się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym, łazienką oraz sypialnią.

Na wyposażeniu każdego domku znajdują się:
TV, lodówka, komplet naczyń, kuchenka indukcyjna. Na naszym terenie jest plac zabaw z trampoliną, miejsce do grilowania i do biesiadowania.Nasz ośrodek jest ogrodzony i posiada parking.Prąd, woda i parking jest wliczony w cene. Na całym obiekcie znajduje się darmowa sieć Wi - Fi. Zmiany turnusów odbywają się w soboty, niedziele i środy. Zapraszamy serdecznie!

Dla stałych klientów - 10% zniżki na dania napoje itp. w Karczmie u Edka

Doba zaczyna się od godz. 14 w dniu przyjazdu a kończy o godz. 10

Cennik na rok 2018:
MAJÓWKA OD 28.04.2018 DO 03.05.2018 - 160 ZŁ - doba/4osoby
BOŻE CIAŁO OD 31.05 DO 03.06.2018 - 160 ZŁ- doba/4osoby

-od 03.05 do 02.06- 120 zł - doba/4osoby

-od 02.06 do 16.06- 150 zł - doba/4osoby
-od 16.06 do 24.06- 190zł - doba/4osoby
-od 24.06 do 30.06- 260 zł - doba/4osoby
-od 30.06 do 25.08- 320 zł - doba/4osoby
-od 25.08 do 31.08- 220 zł - doba/4osoby
-od 31.08 do 30.09- 140zł - doba/4osoby
-100zł - doba/2osoby

Dodatkowe osoby: Dzieci do 3lat GRATIS
Dzieci starsze 15zł
Dorośli 25zł

Regulamin:

  • Doba hotelowa zaczyna się od godziny 14.00 i kończy o godzinie 10 dnia następnego
  • Rezerwacja ważna jest po wpłacie zadatku i potwierdzeniu wpłaty w terminie 3 dni od wstępnej rezerwacji.
  • Pozostała kwota należna za cały deklarowany pobyt płatna z góry w dniu przyjazdu.
  • Opłata klimatyczna według stawet Urzędu Gminy Mielno.
  • Nie pobieramy opłaty za media i parking. Dla gości zapewniamy bezpieczny parking (przewidujemy jedno miejsce parkingowe dla jednego domku) .
  • W dniu przyjazdu pobieramy kaucję zwrotną 200zł na poczet wyrządzonych szkód

Czytaj więcej

Dodatkowe informacje

Dostępne pokoje:
4 - osobowe
Liczba miejsc:
44
Dostępność obiektu:
sezonowo
Cena / osobę / noc:
od 35 do 65

Udogodnienia

  • łazienka w pokoju
  • TV
  • radio
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • pokoje z aneksem kuchennym
  • sprzęt plażowy
  • możliwość wyżywienia
  • kuchnia do dyspozycji
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci
  • restauracja

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.8/10
Na podstawie 6 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    100%
  • Wyposażenie
    95%
  • Czystość
    100%
  • Obsługa
    100%
  • Cena / Jakość
    97%
Opinie użytkowników
Aleksander 07-05-2018
Ocena: 10.0

Drugi Nasz pobyt w tym ośrodku przed sezonem. Ośrodek godny polecenia. Domki zadbane, w pełni wyposażone, nowy plac zabaw dla dzieciaków, bardzo blisko plaży/mola, sympatyczna właścicielka, spokojna miejscowość-przed sezonem. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Krzysztof S. 26-08-2016
Ocena: 10.0

Fantastyczna lokalizacja, czyściutko, bardzo miła obsługa. W zupełności wystarczające wyposażenie. Jesteśmy pod wrażeniem i wracamy w przyszłym roku. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
witek 05-05-2016
Ocena: 10.0

Bardzo dobrze wspominamy czas spędzony właśnie tutaj Bardzo miła obsługa, z mobilną recepcją, warto spędzić tu urlop Domki czyste, w pełni wyposażone, komfortowe Super - majówka ekipa z 4 Spróbujemy w sezeonie z potomkiem Pozdrawiamy! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Renata Buc 30-07-2015
Ocena: 9.2

Domki nowe, śliczne i zadbane w samym centrum. Właściciele przemili. Pani Edytka dba o to by każdy gość czuł się dobrze. Dzieci na pewno nie będą się tam nudziły, ponieważ jest tam plac zabaw, który wszyscy przechodnie podziwiają. Atmosfera super, gorąco polecam + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    8
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    8
Marysia z Lubina 30-07-2014
Ocena: 10.0

Bardzo miło wspominamy ze znajomymi wakacje w Chłopach szczególnie bazę noclegową U Edka. Nowe, bardzo czyste domki, super wyposażone - miejsce parkingowe gwarantowane. Do morza kilka kroków. W domkach słychać szum morza. Polecamy serdecznie! My napewno wrócimy:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Agata 12-04-2014
Ocena: 9.8

Miło wspominamy ze znajomymi wakacje w Chłopach szczególnie bazę noclegową U Edka. Nowe, bardzo czyste domki, super wyposażone - miejsce parkingowe gwarantowane. Do morza kilka kroków. W domkach słychać szum morza. Polecamy:) Jeśli w lipcu dostaniemy urlop to planujemy odwiedzić CHŁOPY i na pewno odwiedzić właścicieli Edytę i Edka Pozdrawiamy + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Wczytaj więcej opinii

Lokalizacja

Lokalizacja została ustawiona orientacyjnie i nie została potwierdzona przez właściciela obiektu.