Informacje o ofercie

Serdecznie zapraszamy Państwa do naszego pensjonatu " EDEN " Naszym atutem jest położenie obiektu, który znajduję się 100 m od plaży co jest korzystne dla osób starszych oraz rodzin z dziećmi.
Wiemy że nie bez znaczenia jest również nasza lokalizacja, która znajduje się w samym centrum, co umożliwia szybkie dotarcie do różnych punktów usługowych takich jak sklepy, stołówki, wędzarnie ryb jak również przystanek PKS

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
2, 3, 4 - osobowe
Liczba miejsc:
35
Dostępność obiektu:
sezonowo
Średnia cena / osobę:
od 35 do 60 zł / noc
Udogodnienia
  • łazienka w pokoju
  • TV
  • radio
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • sprzęt plażowy
  • kuchnia do dyspozycji
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.9/10
Na podstawie 7 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    100%
  • Wyposażenie
    100%
  • Czystość
    100%
  • Obsługa
    100%
  • Cena / Jakość
    96%
Opinie użytkowników
dominika holak 12-09-2017
Ocena: 10.0

Polecam pobyt w domu wczasowym Eden, przesympatyczni właściciele, wszedzie blisko, nie mam nic o zarzucenia, + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
Krystian 22-08-2017
Ocena: 9.6

W pełni polecam ten obiekt jako miejsce wypoczynku. Mili właściciele zawsze służą pomocą, parking dla samochodów jest większy niż w większości obiektów, wszędzie w miejscowości jest blisko z tego miejsca. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    8
Bożena Wilczak 12-08-2017
Ocena: 10.0

Polecam! Właściciele bardzo mili, pokoje czyste.Blisko do morza. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
Beata Zaliwska 09-08-2017
Ocena: 10.0

Spedzilam tu z rodzina dwa tygodnie. Nie mam nic do zarzcenia. Pokoj ladny, czysty, wlasciciele przemili. Bardzo blisko do plazy. Darmowy parking. Godne polecenia:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Renata 08-08-2017
Ocena: 10.0

Byliśmy już wielokrotnie w domu gościnnym Eden. Wszystko godne polecenia. Do morza bliziutko 5 minut drogi. Pokoje czyste i dobrze wyposażone. Blisko Biedronka i centrum z pamiątkami. Gospodarze bardzo mili i przyjaźnie nastawieni do gości. Do dyspozycji w pełni wyposażona kuchnia. Polecamy z pełną odpowiedzialnością. Renata, Maciek i Kuba z Wrocławia. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Elżbieta 08-08-2017
Ocena: 10.0

Od lat przyjeżdżam do Edenu. Super warunki, miła atmosfera, ugodowi właściciele. Blisko do morza. POLECAM + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
jacek 26-07-2017
Ocena: 10.0

Bardzo dobra lokalizacja, pokój czysty i zadbany gospodarze bardzo mili dbający o swoich gości. Polecam byłem w tym roku w lipcu. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Wczytaj więcej opinii