Informacje o ofercie

PROMOCJA W PIERWSZYM TYGODNIU LIPCA 10% TANIEJ.

Basen z podgrzewana woda Oferujemy nowe, komfortowe (ocieplane - izolacja przed zimnem i upałami) piętrowe domki drewniane z INTEhRNETEM - 3, 4, 5, 6, 7 i 8 osobowe w Rewalu, w odległości około 15min od pięknego morza.

Domki rozmieszczone są na zamkniętym zielonym terenie o pow. 3000m2 z placem zabaw dla dzieci i dużym basen WODA w BASENIE JEST PODGRZEWANA .Obok basenu sa leżakami na których mogą odpoczywać rodzice, mając swoje małe pociechy pod opieka. Dla każdego domku jest grill. Centrum jest 10 min spacerkiem, dla tego polecamy osobą ceniącym cisze i spokój, który możemy zapewnić naszym turystom.

W każdym domku jest na parterze łazienka a w pokoju dziennym jest kanapa rozkładana, szafa i komoda na której stoi telewizor oraz aneks kuchenny w którym znajduje się lodówka kuchenka indukcyjna i podstawowe naczynia i garnki kuchenne. Jest również duży stol przy którym można wspólnie zjeść posiłki, a w słoneczne dni można jeść przy stolach na tarasie przed domkiem. możliwość dostawienia łóżeczka.

Każdy domek ma na piętrze inna sypialnie w zależności od wielkości domku tak

Domek 6+ (6,7 i 8 osobowy) dwie osobne zamykane dziwami sypialnie z dwoma lóżkami, jedno podwójne i jedno pojedyncze.

Domek 4+ (4, 5, 6, osobowe) dwie osobne zamykane dziwami sypialnie w jednej sypialni lóżko podwójne, a w drugiej dwa lub trzy lóżka pojedyncze.

Domek 3+ (3 osoby, lub 2 dorosłe i 2 dzieci.) jedna sypialnia zamknięta dziwami, z dwoma lóżkami pojedynczym i podwójnym.

Możliwość dostawienia łóżeczka turystycznego.

Parking ogrodzony na terenie posesji, pierwsze auto za darmo druge jak jeszcze będą miejsca 10 zl dziennie.

Atrakcją w Rewalu są:

  • park linowy,
  • park wieloryba,
  • kręgle.
Latarnia morska w Niechorzu, do której zawiezie nas trakt pociąg wspaniała atrakcja dla najmłodszych turystów, potem możemy się przesiąść na prawdziwą kolejkę wąskotorową, która zawiezie nas do owianych legenda ruin kościoła w Trzęsaczu. Dla panów prawdziwa atrakcją będzie połów ryb na Bałtyku. W tym czasie panie mogą pograć w tenisa lub pojeździć konno. W Dziwnowie możemy popłynąć statkiem "pirackim lub królewskim" w morze, również możemy odwiedzić w okolicy park dynozaurów lub wioskę wikingów i z prawdziwymi wikingami popływać ich łodziami. Na pewno nie będziecie się nudzić! Dla spokojnych znajdzie się cichy kącik na odpoczynek na leżaku. Dzieci w tym czasie pobawią się na placu zabaw i popływać w basenie w naszym ośrodku.

Doba rozpoczyna się od godziny 15-tej, a kończy się o godz. 10-tej.

Potwierdzenie rezerwacji po wpłacie zadatku 30%

Konto bankowe: PKO bp - 51 1020 2821 0000 1702 0059 5413

tytuł przelewu: rezerwacja, od...do., ilość osób, imię nazwisko, kwota, nr. Tel.

Majówka i boże ciało 35zl od osoby za dobę i oplata prądu (jest licznik).

CENNIK NA SEZON 2018:

Do 23 czerwca i od 26 sierpnia:

Oferta znajduje się w serwisie od: 2013-03-17.
Wyświetlenia oferty: 63899.

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
3, 5 - osobowe
Średnia cena / osobę:
od 30 do 60 zł / noc
Liczba miejsc:
46
Dostępność obiektu:
sezonowo
Udogodnienia
  • łazienka w pokoju
  • TV
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • pokoje z aneksem kuchennym
  • sprzęt plażowy
  • kuchnia do dyspozycji
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci
  • basen

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.7/10
Na podstawie 9 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    94%
  • Wyposażenie
    97%
  • Czystość
    97%
  • Obsługa
    99%
  • Cena / Jakość
    99%
Opinie użytkowników
Henryk Maczkowiak 28-01-2018
Ocena: 10.0

Domki wspaniałe, dobrze wyposażone, czyste. Jeździmy do tego ośrodka trzeci rok i chyba na tym nie skończymy. Wnuczki z zagranicy nie chcą nigdzie jeździć tylko do Pani Asi.Polecam wszystkim, którzy chcą mile spędzić czas wypoczynku letniego. Nie trzeba jeździć do ciepłych krajów. Do zobaczenia w Rewalu. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Basia i Darek 31-08-2017
Ocena: 10.0

W domkach Asia spędziliśmy kilka dni, domek wraz z otoczeniem zrobił na nas super wrażenie, właściciele mili i uprzejmi. Ogród zadbany, fajny i bezpieczny plac zabaw dla dzieci, basen do schłodzenia się w sam raz:) Przed każdym domkiem grill, stół z ławami. W domku czysto, schludnie i przyjemnie chłodno:) Łazienka funkcjonalna. Kuchnia w domku wyposażona jest w niezbędne sprzęty umożliwiające przygotowanie posiłków. Dodatkowym atutem jest spory parking w nieznacznej odległości od domków. Gorąco polecamy zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla grupy znajomych! Z pewnością postaramy się wrócić na kolejny udany wypoczynek. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Beata 12-08-2017
Ocena: 10.0

Zgadzam się w 100%z innymi opiniami, właściciele bardzo sympatyczni, okolica cicha, spokojna, domki czyste zadbane czego chcieć więcej, na pewno tu wrócimy + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
joanna 24-07-2017
Ocena: 9.8

wszytkim goraco polecam to miejsce, wlsciciele super, pelna swoboda tylko jechac + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Beata i Dorian 02-10-2016
Ocena: 8.4

Polecamy - wszystko zgodne z opisem, właściciele sympatyczni i pomocni.Domki zadbane i czyste, okolica bardzo spokojna. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    7
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    8
  • Obsługa
    9
  • Cena / Jakość
    9
Magda S. 31-07-2016
Ocena: 9.8

Zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca. Jest bardzo ładnie dużo miejsca zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Wczasowicze czują się swobodnie. Właściciele bardzo sympatyczni i kontaktowi, aż żal było wyjeżdżać. Jeśli chodzi o domki to łóżka wygodne pościel czysta, wyposażenie domku pełne jeśli ktoś planuje gotować to i usmaży kotleta i odcedzi makaron:). Domki są przytulne, dobrze zaizolowane w nocy jest ciepło a w ciągu dnia spokojnie można się schronić przed słońcem. Przed domkiem wygodne leżaki, huśtawka, grill do dyspozycji. Gorąco polecam, samo miasto jest też bardzo atrakcyjne dużo ścieżek rowerowych dużo zieleni i kwiatów. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Joanna 24-07-2016
Ocena: 9.3

Super miejsce, super właścicielka, plac zabaw dla dzieci i miejsce do odpoczynku dla dorosłych. Polecamy! + Szczegółowa ocena
  • Wyposażenie
    8
  • Czystość
    9
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Łuczka Joanna 30-07-2015
Ocena: 10.0

Bardzo miło z rodziną spędziłam urlop z rodziną w tym ośrodku wypoczynkowym. Wszystko zgodne z opisem. Serdecznie pozdrawiam kierowniczkę ośrodka i polecam innym do skorzystania z tej wyjątkowej oferty. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
kasia stepien 06-07-2015
Ocena: 10.0

Wszystko super, zgodne z podanymi informacjami na stronie, fajny czysty, zadbany domek, dużo zieleni wokoło, dla dzieci duży plac zabaw. Właścicielka sympatyczna.pozdrawiamy:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Więcej opinii

Lokalizacja

Położenie obiektu na mapie zostało ustawione przez właściciela obiektu.