Informacje o ofercie

Zapraszamy na rodzinny wypoczynek do ośrodka "Ku Słońcu" w Sarbinowie. Do dyspozycji gości kompleks luksusowych domków drewnianych 2, 4, 6 osobowych (ocieplonych) położonych w odległości zaledwie 400 metrów od piaszczystej plaży, gdzie znajduje się łagodne zejście przystosowane do wózków.

Domki wyposażone w:

  • Telewizor LCD (około 20 polskich kanałów, min. tvn24, mini - mini, tvn style),
  • W pełni wyposażony aneks kuchenny (czajnik, płyta grzewcza (dwupalnikowa), lodówka z zamrażarką, patelnia, garnki, naczynia oraz sztućce)
  • sprzęt plażowy (dwa leżaki, parawan),
  • suszarka do bielizny,
  • stół ogrodowy z dwiema ławami ustawiony na tarasach domków.

Na terenie ośrodka znajduję się również bardzo dobrze wyposażony plac zabaw dla dzieci (min. duża trampolina, zjeżdżalnia, chuśtawka, rowerki, itp.) oraz boisko do siatkówki.

Posiadamy również piłki, rakiety do badmintona oraz kijki do nordick walking.
BEZPŁATNIE do dyspozycji gości są również rowery dla dzici i dorosłych (z fotelikami dziecięcymi).

Teren ośrodka jest ogrodzony i zamknięty dla osób postronnych. Bezpłatny parking dla samochodów na terenie ośrodka.

Więcej zdjęć i szczegółów dotyczących oferty na naszej stronie.

Serdecznie zapraszamy.

Więcej informacji na stronie internetowej: www.domkisarbinowo.com
Oferta znajduje się w serwisie od: 2013-04-14.
Wyświetlenia oferty: 36509.

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
2, 3, 4, 5-osobowe
Średnia cena / osobę:
od 45 do 65
Liczba miejsc:
n/a
Dostępność obiektu:
sezonowo
Udogodnienia
  • łazienka w pokoju
  • TV
  • TV SAT
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • pokoje z aneksem kuchennym
  • sprzęt plażowy
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci
  • boisko do siatkówki

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.8/10
Na podstawie 22 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    96%
  • Wyposażenie
    98%
  • Czystość
    99%
  • Obsługa
    100%
  • Cena / Jakość
    98%
Opinie użytkowników
Krzysztof Krawczyk 02-06-2018
Ocena: 10.0

Serdecznie polecam. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w domkach letniskowych Ku Sloncu w Sarbinowie. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci, rozbudowany plac zabaw, domki pachnące nowością, wlaściciele bardzo uprzejmi i bezproblemowi. Na pewno wrócimy jeszcze raz ale tym razem na pobyt 2 tygodniowy. Już tęsknimy:) Pozdrawiamy Pana Szczepana. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Kaśka 06-05-2018
Ocena: 10.0

Byliśmy drugi raz. Miejsce w 100% godne polecenia. Czysto, zadbane, blisko do morza. Właściciel Pan Szczepan bardzo miły. Na pewno tam wrócimy.Jak najbardziej polecam. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Karolina 13-01-2018
Ocena: 9.8

Rewelacyjnie. Czysto, dużo atrakcji dla dzieci, domki dobrze wyposażone, raj dla dzieci i rodziców. Polecam Jedziemy tam po raz kolejny + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Celina 29-08-2017
Ocena: 10.0

Pięknie...Byliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni...Super miejsce na pobyt z dziećmi..Serdecznie polecam. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Paweł Babicki 27-08-2017
Ocena: 10.0

Świetna lokalizacja, czysto, bardzo miła obsługa, właściciel dba o wczasowiczow. Raj dla dzieci małych i większysz. Serdecznie polecamy i napewno tam wrócimy. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Weronika Urbańska 25-06-2017
Ocena: 9.2

Super domki, piękny teren, pełen relaks. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    8
  • Czystość
    8
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Daniel Kowalczyk 26-04-2017
Ocena: 10.0

Idealne miejsce na spokojny wypoczynek z dziećmi. Ośrodek idealnie przygotowany do wakacyjnego wypoczynku z dziećmi w każdym wieku. Odwiedzam go z dziećmi już kolejny raz i za każdym razem 3 tygodniowy wypoczynek jest idealny. Miła obsługa zawsze przygotowana do pomocy, czystość, spokój i lokalizacja to tylko niektóre z ogromnych plusów tego właśnie ośrodka, który serdecznie polecam. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Jolanta Plona 11-10-2016
Ocena: 10.0

Cudowne miejsce na odpoczynek. Byliśmy tu po sezonie we wrześniu, cisza spokój. Przemili gospodarze. Polecam wszystkim którzy chcą odpocząć od miejskiego zgiełku. Powrót w to miejsce gwarantowany. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Marcin Mazurek 28-08-2016
Ocena: 10.0

Super miejsce dla rodziny z dziećmi. Miła okolica, w cichym i spokojnym miejscu. Obsługa na najwyższym poziomie. Wspaniały wypoczynek - polecam bardzo gorąco. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Agnieszka 03-12-2015
Ocena: 10.0

Wybieramy się tam po raz PIĄTY! Nie szukamy innych domków, bo i po co mając tutaj wszystko - od idealnych warunków w domku i na terenie ośrodka do przesympatycznego gospodarza. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Aneta i Tomek 19-08-2015
Ocena: 9.6

Spędziliśmy tam wakacje 2015 z trojka dzieci:) Bardzo:) Serdecznie polecamy. Czysto, przyjemnie, bezpiecznie i profesjonalnie:) domki dobrze wyposażone! Nic nie brakowało Właściciel miły, bezproblemowy człowiek. Pozdrawiamy! Idealnie miejsce dla rodzin z dziećmi. Dzieci szczęśliwe i koniecznie chcą tam wrócić za rok. Serdecznie polecamy! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    8
Asia i Andrzej 14-08-2015
Ocena: 10.0

Byliśmy tam w 2015.Wspaniałe miejsce. Domki świetne, zadbane, czyste w pełni wyposażone, przestronne z dużą zadaszoną werandą. Właściciel przesympatyczny, dbający o wczasowiczów. Dzieci miały tam wszystko: plac zabaw w formie statku, mnóstwo rowerków, traktorków, piłki, ślizgawki, huśtawki, hamak, ogromna trampolina, miejsce do gry w siatkówkę, bramki do gry w piłkę nożną, piłkarzyki, bilard i nawet basen. Poza tym ogromny wybór rowerów dla dorosłych i nawet znajduje się riksza. Wyodrębnione miejsce na ognisko, grille do dyspozycji, Przy każdym domku wygodne leżaki. Polecamy i na pewno tam wrócimy za rok:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magda 04-08-2015
Ocena: 9.6

Spędziliśmy tam wakacje 2015:) wszystko na 5 +. Serdecznie polecamy. Czysto, przyjemnie, bezpiecznie i profesjonalnie:) ośrodek wyposażony wspaniałe! Idealnie miejsce dla rodzin z dziećmi. Serdecznie polecamy! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Krzysiek 14-06-2015
Ocena: 10.0

Wspaniałe miejsce. Czerwcowe wakacje z dwójką dzieci (2, 6). Domki świetne, zadbane, w pełni wyposażone, przestronne z dużą zadaszoną werandą + stół i ławki. Właściciel przesympatyczny, dbający o wczasowiczów. Jeżeli chodzi o dzieci, to mieliśmy wrażenie jakby od rana ich \"nie było\";) plac zabaw w formie statku, mnóstwo jeździków, rowerków, traktorków itp., piłki, ślizgawki, huśtawki, hamak, ogromna trampolina, miejsce do gry w siatkówkę, bramki do gry w piłkę nożną, paletki, piłkarzyki, bilard. Dosłownie wszystko, żeby wasze pociechy się nie nudziły, a dorośli spokojnie mogą wypocząć. Poza tym ogromny wybór rowerów dla dorosłych i dla dzieci (do bezpłatnej dyspozycji gości), zarówno z siodełkami dla dzieci, jak i z koszyczkami na zakupy, a nawet znajdzie się riksza. Do tego wszystkiego kaski ochronne dla dzieci i dorosłych. Ogólnie świetne miejsce, ogromny teren. Wyodrębnione miejsce na ognisko, grille do dyspozycji, altana. Przy każdym domku wygodne leżaki. Polecamy i na pewno jeszcze kiedyś tam wrócimy + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Kasia i Adam 07-01-2015
Ocena: 10.0

W zeszłym roku dzieciaki były zachwycone (a czego można chcieć więcej), więc w tym roku nigdzie indziej się nie wybieramy;) Domek zarezerwowany;) do zobaczenia + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Robert Łuczak 11-12-2014
Ocena: 10.0

Byliśmy tu w sierpniu 2014, dzisiaj rezerwuje na 2015! Za wszystko 5 gwiazdek! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Agnieszka Madajczyk 17-08-2014
Ocena: 10.0

Byliśmy na wakacjach w tym roku. Domki położone niedaleko morza bardzo dobrze wyposażone {czyściutko}. Dookoła domków zamknięty teren z mnóstwem atrakcji dla dzieci i dorosłych. Rowery na wyposażeniu. Jest nawet miejsce na ognisko. Bardzo miły właściciel szybko rozwiązujący niespodziewane problemy. Serdecznie polecam, my na pewno tam jeszcze wrócimy. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Dolores Palińska Tomczak 05-06-2014
Ocena: 9.2

Domki Ku Słońc to wymarzone miejsce na rodzinny wypoczynek. Atmosfera przewspaniała, głownie rodziny z dziećmi ponieważ trudno sobie wymarzyć lepiej przystosowany ośrodek dla dzieci. Mnóstwo zabawek (kłady, rowery, trampolina, huśtawki, nawet statek piracki) i pociechy ma się na oku, teren ogrodzony i zamknięty, dzieci bezpieczne, właściciele przesympatyczni, domki przestronne i czyste bardzo dobrze wyposażone, wygodne łózka. Spokojna okolica, do morza spacerkiem 5 min. bardzo dobra droga - to najważniejsze plusy, a jest ich znacznie więcej. My jedziemy w tym roku ponownie i na pewno nie po raz ostatni + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    7
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    9
Ewa Majka 20-05-2014
Ocena: 9.0

Witam! Byłam z mężem w 2013 w lipcu na urlopie kemping na 5 domki na 5 położenie na 5 właściciel super polecam z małymi dziećmi jak i parami, dla dzieci jest wszystko do zabawy co tylko dusza zapragnie rowery bez żadnych problemów po rybkę do Chłopów prosto od rybaków naprawdę z czystym sumieniem polecam. ocena 5 + + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    9
  • Obsługa
    9
  • Cena / Jakość
    9
Aleksandra Kula 22-04-2014
Ocena: 9.8

Super domki i wczasy. Jak ktoś chce naprawdę odpocząć to polecam - cisza i spokój, dzieci mają co tam robić i czym się bawić a i jest też coś dla starszych lubiących odpocząć. Extra pobyt i bardzo mili właściciele, pomogą, doradzą polecą. Super! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Grzegorz Piątek i Aneta Gorkowska 20-04-2014
Ocena: 10.0

Witamy i bardzo polecamy wypoczynek w obiekcie Ku Słońcu, byliśmy tam trzy razy i będziemy jeszcze nie raz. Miła obsługa, czysto i co najważniejsze dobra cena. Dodatkowo obiekt posiada rowery, boisko do siatkówki oraz atrakcje dla najmłodszych. Gorąco polecamy + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Urszula 12-08-2013
Ocena: 9.6

Bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, pięknie zagospodarowany teren, mnóstwo atrakcji (rowery, zabawki, trampolina itp.). Przemiły właściciel, rodzinna atmosfera, czysto, estetycznie, miejsce godne polecenia. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    8
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Więcej opinii

Lokalizacja

Położenie obiektu na mapie zostało ustawione przez właściciela obiektu.