Informacje o ofercie

PROMOCJA!
W terminie od 23.06. do 30.06 domek 4-osobowy z aneksem kuchennym i łazienką 200zł / doba

CENNIK!
Szczegółowy cennik na stronie internetowej www.owraj.pl

WITAMY Państwa serdecznie i zapraszamy do skorzystania z oferty wypoczynkowej Ośrodka Domków Kampingowych "RAJ" w Ustroniu Morskim.

PREFERUJEMY tylko wczasy rodzinne - cenimy ciszę i spokój.
U nas znajdziesz dużo zieleni, gry zręcznościowe, plac do zabaw i boisko do gier zespołowych.
Idealne warunki dla rodzin z dziećmi.

ODDAJEMY do Państwa dyspozycji drewniane domki letniskowe, wyposażone w łazienkę, aneks kuchenny, TV SAT i sprzęt plaowym. W ofercie posiadamy również pokoje 2, 3, 4 - osobowe ze wspólną łazienką oraz domki ze wspólną łazienką i aneksem kuchennym w atrakcyjnej cenie. Domki położone są na dużym, ogrodzonym terenie w cichym, zielonym zakątku naszej miejscowości (Ustronie Morskie) - idealna lokalizacja.

Domki z łazienką i aneksem kuchennym

  • domki drewniane 4 - 5 osobowe
  • łazienka z prysznicem i WC
  • aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem (kuchenka, lodówka, naczynia)
  • duże łoże małżeńskie
  • łóżko piętro
  • ogólna świetlica + salon gier, ping - pong
  • sprzęt plażowy
  • grille
  • na tarasie stolik i krzesła

Domki ze wspólną łazienką
  • domki drewniane 3 - 4 osobowe
  • aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem (kuchenka, lodówka, naczynia)
  • wspólny węzeł sanitarny
  • ogólna świetlica + salon gier, ping - pong
  • sprzęt plażowy
  • grille
  • na tarasie stolik.

Na terenie ośrodka znajduje się:
  • plac zabaw
  • tenis stołowy i gry zręcznościowe
  • boisko do piłki siatkowej
  • sala TV
  • staw rybny, parking
  • INTERNET BEZPRZEWODOWY

W dalszym ciągu zapraszamy razem ze zwierzętami.
PREFERUJEMY wczasy rodzinne, zapraszamy również na pobyty weekendowe.

Więcej informacji na stronie internetowej: www.owraj.pl www.raj.fajnewczasy.com
Oferta znajduje się w serwisie od: 2006-02-26.
Wyświetlenia oferty: 228227.

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
3, 5-osobowe
Średnia cena / osobę:
od 0 do 0
Liczba miejsc:
95
Dostępność obiektu:
sezonowo
Udogodnienia
  • TV
  • TV SAT
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • pokoje z aneksem kuchennym
  • sprzęt plażowy
  • kuchnia do dyspozycji
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci
  • boisko do siatkówki

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.9/10
Na podstawie 10 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    97%
  • Wyposażenie
    98%
  • Czystość
    100%
  • Obsługa
    100%
  • Cena / Jakość
    99%
Opinie użytkowników
Paweł Choptowy 18-05-2017
Ocena: 9.8

Jedziemy kolejny raz .Jesteśmy bardzo zadowoleni, cisza, spokój, dużo zieleni .Syn zadowolony, żona wypoczęta na huśtawce, a ja z wędką - pełen relaks. Dla każdego coś miłego. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    9
Anna Stawińska 23-08-2016
Ocena: 10.0

Super miejsce. Piękne domki, fantastyczny plac zabaw dla dzieci a przede wszystkim czysto. Trafiliśmy tu przypadkiem ale nie żałujemy, w przyszłym roku też z przyjemnością odwiedzimy to miejsce. Przeglądając galerie zdjęć ośrodka mogę jedynie dodać, że zdjęcia są prawdziwe, zero "rasowania". + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Katarzyna Orwat 25-07-2016
Ocena: 10.0

Polecam ten ośrodek, można wypocząć w ciszy i pięknym zadbanym otoczeniu.Dzieci rzeczywiście mają RAJ - :) Byliśmy z rodziną mile zaskoczeni i myślę że jeszcze tam wrócimy. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Irka 15-09-2015
Ocena: 10.0

Wspaniały ośrodek, byłam z dziećmi w połowie sierpnia i uważam że lepiej nie mogliśmy trafić, bardzo dobre położenie, wg mnie najlepsze dla rodzin z dziećmi. Do morza parę minut co jest bardzo korzystne dla dzieci ponieważ nie jest tak zimno jak nad samym morzem, dzieciaki biegały prawie na golasa podczas gdy w ośrodkach przy morzu musiały chodzić już cieplej ubrane, do miasta również parę minut, do najbliższego sklepu z 3 minuty, przy plaży budki z lodami, goframi, smażalnia ryb, kebab itp., na terenie ośrodka bardzo duży plac zabaw, trampolina, boisko i przede wszystkim inne dzieci (moje dzieciaki nawet nie chciały chodzić nad morze tak im się podobała zabawa z rówieśnikami na terenie ośrodka), same domki bardzo czyste i dobrze wyposażone, naprawdę polecam. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magdalena Sadowska 17-08-2015
Ocena: 9.6

Świetny ośrodek dla rodzin z dziećmi za bardzo przystępną cenę, duży plac zabaw, czysto miła obsługa, dobre dojście do plaży trochę dalej do miasta ale może to i lepiej - mniej się wyda, przy plaży smaczne domowe obiady dobre miejsce na odpoczynek teren ogrodzony wiec dzieci mogą się swobodnie bawić. Szczerze polecam, ja wróce tam za rok + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magda 16-08-2015
Ocena: 10.0

Rewelacyjny ośrodek, czysto, blisko do morza, polecam.Magda. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Barbara 09-07-2013
Ocena: 9.8

Właśnie wróciłam z wypoczynku w tym ośrodku i jestem zachwycona. Podpisuję się pod bardzo pozytywnymi opiniami wystawionymi przez innych. Nic dodać, nic ująć. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Karol 05-09-2012
Ocena: 9.8

Zamówiliśmy domek kempingowy 5 osobowy z łazienką, wszystko tak jak jest opisane, internet był, tv też, chociaż i tak za dużo się z tego nie korzystało bo po co wyjechać nad morze i siedzieć cały czas w domku, w łazienkach była dostępna ciepła woda w każdej ilości, więc bez problemu starczało na 5 osób, ośrodek położony jest z dala od zgiełku, w ośrodku panuje cisza i spokój, prócz latających i krzyczących dzieci, dla rodzin z dziećmi świetna przystań na wypoczynek, dzieci poznają nowych kolegów i dzięki temu dają spokój rodzicom, którzy mogą zająć się grillowaniem, grill można wypożyczyć bezpłatnie na miejscu, bardzo powolnym spacerkiem około 7 min, a szybszym 5 tak jak piszą, do centrum też w miarę blisko, tak z 12-15 min, do biedronki trochę dalej, ale idzie się straganami, dzięki czemu czas płynie szybciej. Bardzo polecam:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
maciej brąszewski 29-07-2012
Ocena: 9.8

Właśnie zakończyliśmy z rodzinka 7 dniowy pobyt w tym ośrodku. Mieszkaliśmy w domku nr 3 bez łazienki. Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni i chcemy wszystkim polecić ten ośrodek. Jeżeli macie dzieci idealne miejsce na wypoczynek dzieciaki maja mnóstwo miejsca na zabawę a zwłaszcza bezpiecznego miejsca. Ośrodek ogrodzony bramy zamykane na noc fajny i bezpieczny parking.Bardzo bardzo czysto a jaki staw i jakie ryby. Serdecznie polecam.Do zobaczenia za rok. Myślę, że będę tam stałym gosciem + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Daria H. 12-08-2009
Ocena: 10.0

Spędzałam w tym ośrodku wczasy z rodziną - byliśmy miło zaskoczeni kiedy dojechaliśmy na miejsce.Domki są fantastyczne, czysto estetycznie i bardzo rodzinnie. Dodatkowy atut to blisko morza, gdzie jest czysta plaża i ciepła woda ok. 21 stopni. Dodatkowo do centrum Ustronia blisko tak jak na jadalnie gdzie można niedrogo zjeść obiad. Całe Ustronie tętni życiem a ludzie są bardzo serdeczni. W ośrodku można zrobić grilla pograć w piłkę i co tylko kto sobie wymyśli.Dlatego GORĄCO POLECAM - DARIA Z RODZINĄ. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Cena / Jakość
    10

Więcej opinii

Lokalizacja

Lokalizacja została ustawiona orientacyjnie i nie została potwierdzona przez właściciela obiektu.