Domki letniskowe Ustronie Morskie - strona obiektu

Domki Drewniane Biały Żagiel - Ustronie Morskie [ 57867 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7
Na podstawie 10 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    9.8
  • Cena / Jakość
    9.4

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Pawel
    2018-03-20
    Polecam wszystko ok sprawdzony obiekt wszedzie blisko bylem we wrzesniu
    Szczegółowa ocena +
  • Dominika
    2017-08-15
    Serdecznie polecam! Super domki. Bardzo nam się podobało:) Za rok na pewno przejdziemy:) Dziękujemy ślicznie!
    Szczegółowa ocena +
  • Anka
    2016-08-31
    Miejsce fajne, domki zadbane, wyposażone w podstawowy sprzęt użytku codziennego, blisko do plaży i do sklepów. Właściciele bardzo mili, dbający o gości. Miejsce mega spokojne, miasto też wcześnie zasypia. Dla Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Anita
    2014-07-20
    Serdecznie polecam, pokoje czyste, wyposażone w podstawowy sprzęt. W pochmurne dni można pograć w bilarda znajdującego się pod zadaszoną wiatą na posesji, miejsca dobre dla rodzin z dziećmi, dla par, singli, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • ARLETA KOLASA
    2014-06-25
    Super miejsce, polecam
    Szczegółowa ocena +
  • Agnieszka
    2014-05-25
    Miejsce godne polecenia. Bardzo fajne domki. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Bardzo mili właściciele. Domek był bardzo czysty, zadbany i bardzo przytulny. Dzieci chętnie ganiały po posesji, nawiązując przy Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Krzysztof
    2014-05-11
    Super, polecam wszystkim, którzy wybierają się w te strony
    Szczegółowa ocena +
  • Wioletta
    2014-03-14
    Gorąco polecam to cudowne miejsce. Domki są czyściutkie, nowocześnie wyposażone. Teren ogrodzony z placem zabaw dla dzieci w sam raz na rodzinny wypoczynek w cichej i przytulnej okolicy. Bardzo mili właściciele Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • marek
    2014-03-09
    Super punkt! Domki jedyne takie
    Szczegółowa ocena +
  • ida maciejewska
    2014-02-11
    fajne miejsce
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

Pokoje Dolly

kwatery prywatne
Ustronie Morskie, Stefana Okrzei 2g
Obiekt całoroczny, ogrzewany, położony70 m od morza w cichej części Ustronia Morskiego. Wi - FiDysponujemy 2, 3, 4, 5 osobowymi pokojamiz pełnym węzłem...
Noclegi od 35 zł
10.0/10, 1 opinie

Domki Letniskowe

domki letniskowe
Ustronie Morskie, Bogusława XIV 8
Nowo powstale domki letniskowe w Ustroniu Morskim dla 4 osob /liczac włącznie z dziecmi/ Domki parterowe W domkach znajduje sie: Łazienka/ prysznic - umywalka WC/...
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 38912

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy