Informacje o ofercie

Tani czerwiec i początek lipca

Serdecznie zapraszamy Państwa na letni wypoczynek do Ustronia Morskiego. Nasz dom znajduje się w samym centrum miejscowości. W najbliższym sąsiedztwie jest bank (bankomat), poczta, supersam oraz nowoczesne centrum sportowe
z kompleksem basenów, boiskami, kortem tenisowym oraz placem zabaw dla najmłodszych. Odległość do morza to zaledwie 200 metrów w linii prostej.

Oferujemy Państwu pokoje 2, 3, 4, 5-osobowe z indywidualnymi łazienkami lub łazienkami do dwóch pokoi. Pokoje wyposażone są w telewizor, radio, czajnik, niezbędne naczynia i sprzęt plażowy. Nasz obiekt posiada dostęp do Wi - Fi. Wczasowicze mają do swojej dyspozycji lodówkę oraz ogólnodostępną kuchnię. Zmotoryzowanym oferujemy bezpłatne miejsce parkingowe przed domem. W bezpośredniej okolicy istnieje możliwość skorzystania z całodziennego wyżywienia.

Gmina Ustronie Morskie posiada dobrze rozwiniętą sieć ścieżek rowerowych, m.in. w ramach Międzynarodowej Nadmorskiej Trasy Rowerowej. Do największych atrakcji należą m.in.: wspaniała przyroda – piaszczyste plaże i lasy, w których rosną najstarsze w Polsce dęby, a także Lotnisko w Bagiczu, latarnia morska w Gąskach oraz ciekawe przykłady średniowiecznej architektury sakralnej. Kąpieliska na terenie gminy mają certyfikat "Błękitnej Flagi". Ustronie Morskie posiada bardzo dobre połączenie drogowe i kolejowe z Kołobrzegiem, Koszalinem, a także Szczecinem i Gdańskiem.

Ceny od 30 do 60 zł za osobę.
W czerwcu i wrześniu ceny promocyjne.

Rezerwacja pod numerem telefonu: 606 886 420 lub 94/3515 950.
Nr konta bankowego: PKO BP 85 10202430 0000 8102 0009 9382.

Pozdrawiam i zapraszam
Andrzej Kuś

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
2, 3, 4, 5 - osobowe
Liczba miejsc:
-
Dostępność obiektu:
sezonowo
Średnia cena / osobę:
od 30 do 60 zł / noc
Udogodnienia
  • łazienka w pokoju
  • TV
  • radio
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • sprzęt plażowy
  • kuchnia do dyspozycji
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet

Oferty specjalne

Majówka
Tegoroczny weekend majowy to znakomita okazja, aby zaplanować dłuższy wypoczynek nad morzem.
30 zł - 40 zł za osobę
Boże Ciało
Początek czerwca to znakomita okazja do urlopu nad morzem. Ceny promocyjne. Brak sezonowego
30 zł - 40 zł za osobę

Opinie

Ogólna ocena obiektu
10.0/10
Na podstawie 10 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    100%
  • Wyposażenie
    99%
  • Czystość
    99%
  • Obsługa
    100%
  • Cena / Jakość
    100%
Opinie użytkowników
Maria 19-04-2017
Ocena: 9.8

To był jeden z najlepszych urlopów jakie spędziliśmy nad polskim morzem. Cudowna pogoda, spokój i cisza. W Ustroniu Morskim we wrześniu można znakomicie wypocząć. Panie Andrzeju bardzo dziękujemy za wspaniałą gościnę. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Tomasz Rogal 12-02-2017
Ocena: 10.0

Byłem z rodziną w ubiegłym roku. W tym ponownie zarezerwowałem urlop. Bardzo dobra i sympatyczna atmosfera. Pan Andrzej zawsze dba o czystość. W Ustroniu Morskim naprawdę można odpocząć! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Tomek 02-07-2016
Ocena: 10.0

Właśnie wróciliśmy z urlopu. Panie Andrzeju bardzo dziękujemy za bardzo udany pobyt. Bardzo czysto i miło. Domowa atmosfera. Blisko do morza. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Poznaniak 16-03-2015
Ocena: 10.0

Trafiliśmy tutaj szukając pokoju będąc już w Ustroniu Morskim, trudno było znaleźć coś tak blisko morza w szczycie sezonu. Ale udało się. Akurat ktoś nie dojechał i otrzymaliśmy pokój 2-osobowy. Wszystko za rozsądną cenę. Spokój nocą, czysto w domu, blisko wszędzie. Czego chcieć więcej. Pozostaje nam tylko polecić to miejsce innym. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Natalia 27-02-2015
Ocena: 10.0

Ośrodek należący do Pana Andrzeja należy z pewnością o najlepszych na całym wybrzeżu tanio, czysto, miło, spokojnie. Polecam wszystkim wahającym się czy przyjechać do Ustronia Morskiego, blisko morze, czysta plaża. Polecam wypoczynek ww pensjonacie. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magdalena 17-07-2014
Ocena: 10.0

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Ustroniu Morskim i u Pana Andrzeja. Warunki wspaniałe. Czysto i przyjemnie. Miła atmosfera. Pogoda dopisała. Można rewelacyjnie odpocząć. Polecamy. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Paulina 13-07-2014
Ocena: 10.0

Warunki bardzo dobre, miły gospodarz z którym można porozmawiać o wszystkim i wie jak można dogodzić wypoczywającym w jego ośrodku, bardzo blisko morze. Jak na warunki małej miejscowości prze wspaniałe otoczenie. Polecam ten ośrodek warto go odwiedzić z całą rodziną - tom można wypocząć. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Marta Kwietniowska 22-05-2014
Ocena: 10.0

Przyjechaliśmy teraz w maju na dłuższy weekend. Pogoda jak na Chorwacji. Ustronie jest uroczym miasteczkiem i super dom. Bardzo czysto. Polecamy;) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Basia 16-05-2014
Ocena: 10.0

S U P E R ośrodek polecam wszystkim. Byłam z rodziną było naprawdę wspaniale czysto, schludnie, bardzo miła atmosfera polecam: -) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Ewa Malinowska 20-04-2014
Ocena: 9.8

Wypoczynek był bardzo przyjemny. Super pogoda. Bardzo blisko morza. Przemili gospodarze. Bardzo czysto. Polecamy Ewa, Maciek i Juleczka + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    9
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Wczytaj więcej opinii

Lokalizacja

Położenie obiektu na mapie zostało ustawione przez właściciela obiektu.