Pokoje gościnne Ustronie Morskie - strona obiektu

Pokoje Gościnne Bryza - Ustronie Morskie [ 15451 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8
Na podstawie 6 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.5
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.2

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Magda, Wojtek
    2017-08-12
    Pensjonat godny polecenia. Zarówno obiekt jak i teren zieleni wokół niego bardzo zadbany. Pokoje wyposażone, czyściutkie dużym plusem są okna w łazienkach. Właściciele sympatyczni. Blisko do morza i centrum. Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Kasia i Tomek
    2016-07-06
    Byliśmy u pani Iwonki w zeszłym roku i w tym roku wracamy ponownie:) Pokoje bardzo czyste. W każdym pokoju łazienka, telewizor, lodówka dostęp do Wi - fi. Okolica spokojna, ale bardzo, bardzo, blisko do centrum i Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Andrzej Asia
    2015-03-09
    Dla nas wszystko OK. Byliśmy tu już bodajże 4 razy i zapewne wrócimy
    Szczegółowa ocena +
  • Jacek i Monika
    2014-08-03
    Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w Bryzie Pokoje godne polecenia. Wszędzie czysto i schludnie. Właściciele mili i pomocni. Pokoje dokładnie takie jak na fotkach. Dużo miejsca na zaparkowanie samochodu. Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Ania i Marcin
    2012-08-11
    Bardzo mili ludzie spokojna dzielnica miło i sympatycznie warto pojechać:)
    Szczegółowa ocena +
  • Elżbieta i
    2009-08-30
    Spokojna dzielnica, blisko do morza, miła obsługa, wysoki standard. WIELKI POZYTYW! Pozdrawiamy:)
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

9.6/10, 2 opinie

Apartamenty Polna 1

apartamenty
Ustronie Morskie, Polna 1
Promocja od 15.06-01.07.18 r. przy pobytach min. 6 dniowych! Serdecznie zapraszamy do nowo wybudowanych nowoczesnych apartamentów w Ustroniu Morskim przy ul. Polnej 1....
Noclegi od 70 zł
Wyświetleń strony: 53273

Ustronie Morskie - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy