Domki letniskowe Bobolin - strona obiektu

Domki Fala - Bobolin [ 14482 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 22 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Tadeusz M.
    2016-09-04
    Malownicze miejsce, zielono blisko do morza oferta rzeczywista, nie wykombinowane jakieś zdjęcia. Czystko i miło dla nas jako rodziny bardzo przytulnie. Jeśli ktoś szuka spokoju polecam. Wszystko na plus co się Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Marzena
    2016-07-14
    Jeśli ktoś szuka domku nad morzem na ten rok i lubi Dąbki to domki Fala w Bobolinie są fajne. Mają to na czym zależało - aneks, łazienkę i taras. Atutem jest szeroka plaża i fakt iż zażywając kąpieli Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • KINGA Z
    2015-12-22
    Polecam wyjątkowo opis domków zgadza się z tym co zastałam na miejscu. Rewelacja. Blisko morze, sklep, stołówka, do miasta też można udać się pieszo jak również nad jezioro. Polecam. Idealne miejsce na Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • darek i iwona
    2015-09-16
    Po prostu rewelacja, cena super, domki super i właściciele super. Mogę polecić każdemu, szczególnie z małymi dziećmi. Ciężko znaleźć coś tak fajnego w takiej cenie. Goście mają do dyspozycji wszystko Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Marek Meres
    2015-09-07
    Wspaniałe miejsce, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi ze względu na świetny plac zabaw dla dużych i małych. Wzorowa obsługa i czystość w domkach. Domki położone blisko morza, w otoczeniu pięknego sosnowego Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Dorota
    2015-08-31
    Najlepszy rodzinny ośrodek w jakim byłam - raj dla dzieci!
    Szczegółowa ocena +
  • Izabela
    2015-07-12
    Witam. Byliśmy z dziećmi w lipcu 2015.Rewelacja, czyściutko, domki w pełni wyposażone, parking na posesji. Żal było wyjeżdżać, chyba najlepsze miejsce na jakie trafiliśmy. A plac zabaw świetny, chyba niczego Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • artur-strojny
    2015-07-06
    Super miejsce, kapitalni właściciele, zawsze pomocni, idealne miejsce zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi, polecam
    Szczegółowa ocena +
  • Karolina i
    2014-09-12
    Na lepszą ofertę po prostu nie można trafić! Raj dla dzieci i cudowny wypoczynek dla starszych. Domki rewelacja, dla dzieci wata, kula na wodzie, fajne atrakcje w gratisie:) Gorąco polecam!
    Szczegółowa ocena +
  • Kraków domek
    2014-07-31
    Byliśmy już dwa razy i. na pewno będziemy jeszcze nieraz. Szkoda odjeżdżać:) Pozdrowienia dla Pana Grzegorza i Pani Ani.
    Szczegółowa ocena +
1 2 3
Wyświetleń strony: 123734

Bobolin - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy