Domki letniskowe Sianożęty - strona obiektu

Domki Letniskowe Chabrowa - Sianożęty [ 65235 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0
Na podstawie 8 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Magdalena
    2017-09-19
    Z przyjemnością wystawiam najwyższą ocenę! Piękne, czyste domki, miły gospodarz, cena atrakcyjna, spokój cisza i piękne widoki. Na terenie obiektu siłownia i plac zabaw dla dzieci, teren ogrodzony. Domki Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Małgorzata
    2017-07-12
    Gorąco polecam byłam ze znajomymi w 8 osób od 2 do 9 lipca 2017r. Domki są czyste dobrze wyposażone, obsługa na duży + bardzo mili państwo gorąco was pozdrawiam. Polecam dla rodzin z dziećmi jest mini plac Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Beata
    2017-04-25
    Spędziliśmy tam święta - polecam bardzo urokliwe miejsce, spokój blisko do morza, warunki wyśmienite, wszystko nowe zadbane. Właściciele bardzo fajni - miejsce godne polecenia, na pewno tam wrócimy.
    Szczegółowa ocena +
  • Tomasz Boryna
    2017-01-29
    Komfort, czystość, spokój! Wszystko na najwyższym poziomie! Na pewno tam wrócę!
    Szczegółowa ocena +
  • Beata i Robert
    2016-08-14
    Gorąco polecam. Domek rewelacyjny w pełni wyposażony.Czyściutko, pachnąco. Na uboczu, cisza, spokój. Do centrum i plaży blisko. Za rok tam wracamy. Pozdrawiamy właścicieli.
    Szczegółowa ocena +
  • Elizka
    2016-08-02
    Miejsce godne polecenia. Wszystkie osoby, nawet te najbardziej wymagające będą czuły się jak w domu. Miejsce do zabawy dla dzieci jest i to na terenie prywatnym, grille i tarasy dla grupki znajomych, a dla ludzi Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Beata
    2016-07-20
    Okolica piękna. Super miejsce, ciche i spokojne, na uboczu lecz blisko morza i centrum. Domki są nowe czyściutkie, w wysokim standardzie, w pełni wyposażone. Właściciele są mili i bardzo serdeczni. Teren Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Judyta
    2015-07-31
    Bardzo gorąco polecam. Domek jest naprawdę świetny, czysty aż pachnie nowością. Byliśmy z małym dzieckiem i czuliśmy się jak u siebie w domu: -) Domek jest w pełni wyposażony - od talerzy i sztućców Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
1


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

9.9/10, 10 opinie

Dom Letniskowy, Apartamenty Niebieska Mila

domki letniskowe
Sianożęty, Wczasowa 8a
Zapraszamy do domu letniskowego w Sianożętach 250 metrów od morza. Do dyspozycji Państwa oddajemy 3 apartamenty z osobnymi wejściami i własnym umeblowanym tarasem....
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 24691

Sianożęty - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy