Domki letniskowe Sianożęty - strona obiektu

Amelia Domki - Sianożęty [ 66139 ]

Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9
Na podstawie 26 opinii.

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Lista opinii

  • Łukasz
    2018-01-09
    Super warunki i świetna atmosfera! Spędziliśmy w zeszłym roku w domkach Amelia pełne trzy tygodnie. Nasze dzieci jak i my byliśmy bardzo zadowoleni, właściciele mają bardzo dobre podejście do dzieci. Nasze Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Urszula
    2017-10-07
    Super! Byliśmy we wrześniu z wnukiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo czyściutkie i estetyczne, w pełni funkcjonalne domki. Pomimo raczej chłodnej pogody w domkach ciepło i przytulnie. Bardzo wygodne łózka Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Daniel Sojka
    2017-09-25
    Jesli bałtyckie wakacje to tylko Amelia
    Szczegółowa ocena +
  • Marta
    2017-09-24
    Super! Naprawdę polecam rodzina z dziećmi można czuć się jak w domu kuchnia bardzo dobrze wyposażona łazienka piękna łóżka duże wygodne. Dzieciaki miały frajdę z placu zabaw i krytej bawialni. Wszystko Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Ela Hetmańczyk
    2017-09-22
    Cudowne miejsce na urlop i relaks w rodzinnym gronie bądź z przyjaciółmi. Przestronne, zadbane, przytulne domki zaraz koło morza z malowniczą plażą. Polecamy i na pewno jeszcze niedługo wrócimy:)
    Szczegółowa ocena +
  • Katrzyna
    2017-09-16
    Donki sa super wyposazone I bardzo czyste. Jest blisko do morza, wlasciciel bardzo mily. W domkach jest bardzo cieplo mimo niepogody, wazne dla rodzin z malymi dziecmi. Minusem jest wysokie naliczanie ravhunku za prad, Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Róża
    2017-09-11
    Spędziliśmy w domkach wrześniowy weekend. Domki naprawdę spore, dobrze wyposażone i funkcjonalne. Położone wręcz idealnie! Dla dzieci bardzo fajne place zabaw. Teren ogrodzony więc dzieci się nie pogubią;) Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Karolina Kuk
    2017-09-11
    Nowe, bardzo przestronne i pięknie urządzone domki. Serdecznie polecam osobom z dziećmi na które czeka plac zabaw i kryta bawialnia. Bardzo miła obsługa, lokalizacja blisko wejścia na plażę a także atrakcyjna Rozwiń
    Szczegółowa ocena +
  • Anita
    2017-09-05
    Gustowne, nowoczesne domki, bardzo zadbane i czyste.Jesteśmy zauroczeni miejscem.
    Szczegółowa ocena +
  • TOMASZ GOLUS
    2017-08-30
    Domki bardzo ładne, dobrze wyposażone.Dogodna lokalizacja, bardzo czysto.Polecam Serdecznie.
    Szczegółowa ocena +
1 2 3


Zapytanie o nocleg

Formularz kontaktu wyłącznie w sprawie rezerwacji noclegu. Pola oznaczone gwiazdką * są obowiązkowe.










Odśwież
Wyślij kopię zapytania do mnie


Pozostałe nasze obiekty

9.9/10, 27 opinie

Dom Letniskowy, Apartamenty Amelia

domki letniskowe
Sianożęty, Wczasowa 59
Zapraszamy Państwa do domu letniskowego znajdującego się w Sianożętach, 300 metrów od morza, obiekt graniczy z malowniczymi terenami zielonymi. Oferujemy do...
Noclegi od 25 zł
Wyświetleń strony: 35341

Sianożęty - noclegi i oferty specjalne wg kategorii, ulic i okolicy

Dodaj obiekt noclegowy