Informacje o ofercie

FLISAK Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy

Zapraszamy Państwa do skorzystania z bogatej oferty wypoczynkowej naszego Ośrodka.
Do dyspozycji gości na terenie ośrodka wyżywienie, zabiegi rehabilitacyjne, odnowy biologicznej
Nasz Ośrodek FLISAK, leży ok. 40 metrów od plaży w centrum Sarbinowa.
Proponujemy Państwu komfortowo wyposażone pokoje 2 i 3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym.

Pokoje wyposażone w:
- lodówkę,
- telefon,
- radio i telewizor,
- Internet,
- sprzęt plażowy (parawan i leżaki).
- ręczniki

Na terenie Ośrodka:
- stołówka,
(cena: śniadanie – 10 zł, obiad – 19,50 zł, kolacja – 10 zł, całodniowe wyżywienie 38,00 zł, ½ wyżywienia 23,00 zł)
- baza rehabilitacyjna
- baza odnowy biologicznej
- plac zabaw dla dzieci,
- grill,
- bilard,
- tenis stołowy,
- boisko do siatkówki i koszykówki
- parking - bezpłatny.

Możliwość zabrania zwierząt (kot, pies) - 8,5 zł/doba (po wcześniejszym uzgodnieniu z Ośrodkiem)

Za każdą dodatkową osobę (mającą własne miejsce do spania) ponad liczbę miejsc w pokoju pobieramy 20 zł dziennie, bez własnego miejsca 15 zł, plus ewentualne wyżywienie.

W ośrodku prowadzimy program integracyjny: imprezy rozrywkowo - plenerowe, wieczorki taneczne, ognisko z pieczonym prosiakiem.
Wszystkim gościom gwarantujemy wysoką jakość usług i miłą atmosferę

Zapewniamy transport autokarem lub busem do ośrodka (w sobotę): Łódź - 160 zł, Włocławek - 120 zł, Chełmno 90 zł, Chojnice - 80 zł (cena w dwie strony) - dojazd w soboty, wyjazd w piątki.

W Ośrodku „FLISASK” organizujemy również:
- Turnusy rehabilitacyjno - wypoczynkowe
- Wypoczynek połączony z rehabilitacją

Oferta znajduje się w serwisie od: 2006-02-27.
Wyświetlenia oferty: 124675.

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
1, 2, 3-osobowe
Średnia cena / osobę:
od 30 do 100
Liczba miejsc:
139
Dostępność obiektu:
sezonowo
Udogodnienia
  • łazienka w pokoju
  • TV
  • TV SAT
  • radio
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • sprzęt plażowy
  • możliwość wyżywienia
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci
  • boisko do siatkówki
  • boisko do koszykówki
  • kawiarnia

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.2/10
Na podstawie 10 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    93%
  • Wyposażenie
    90%
  • Czystość
    94%
  • Obsługa
    96%
  • Cena / Jakość
    89%
Opinie użytkowników
jagoda radziach 19-01-2018
Ocena: 9.6

Byłyśmy we dwie z siostrą na Boże Narodzenie i Sylwester z Nowym Rokiem. Ośrodek wspaniały, obsługa fantastyczna, zabiegi super, a co najważniejsze moc atrakcji na miejscu jak dansingi, pieczenie prosiaka i pieczenie kiełbasek, randka w ciemno, występy różnych artystów, wycieczki, wszystko to zasługa Dyrekcji i Pana Marka organizatora imprez, Wigilia jak w domu, z Opłatkiem, Mikołajem, Bal Sylwestrowy super, jedzenia moc i bardzo smaczne, Panie sprzątające bardzo miłe, czysto, do morza 40 metrów, duża zasługa kierownika Ośrodka Pana Sławka, Jego uśmiech, i chęć pomocy we wszystkim jest na wagę złota, Panie kelnerki i Panie z kuchni super, a wspaniale obsługuje kelner Pan Zbigniew, zawsze szybko i z uśmiechem, polecamy wszystkim ten Ośrodek, na pewno pojedziemy tam jeszcze. Serdecznie pozdrawiamy cały Personel, Dyrekcja niech będzie dumna że ma takich wspaniałych Pracowników, bardzo, ale to bardzo dziękujemy Jagoda i Teresa + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    9
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    9
Zenon Plewka 19-07-2015
Ocena: 9.8

Witam. Byłem pierwszy raz w tym ośrodku z moją żoną która jest na wózku inwalidzkim i naprawdę polecam. Personel jest bardzo miły, co drugi dzień sprzątają pokoje, myją podłogi. Naprawdę dbają o czystość na całym ośrodku. Niektórzy narzekali na stołówkę, w szczególności starsze osoby. Jest to ośrodek rehabilitacyjny więc posiłki spożywane są na przy 4 osobowych stolikach. Są też osoby niepełnosprawne z różnymi wadami i powinniśmy ich uszanować i zrozumieć ale niektórzy tego nie potrafią. (Bo jakiejś babci przeszkadza osoba na wózku bo zajmuje dużo miejsca). Jeśli komuś przeszkadzają takie osoby to niech sobie jadą do hotelu a nie do takiego ośrodka. Posiłki smaczne, rehabilitacja bardzo dobra. Organizowane są różne wycieczki, wieczorami zabawy taneczne, ognisko i również pamiętają o tych najmłodszych. Sarbinowo bardzo się zmieniło i jest naprawdę przystosowane dla wózkowiczów. Promeda przy plaży, zjazdy, chodniki równe. Niestety jeden minus to taki że w niektórych miejscach plaża jest bardzo wąska. No i miasteczko zrobiło się tłoczne a tego nie lubię. Ale to świadczy o tym że zmienia się na lepsze. Jeszcze raz gorąco polecam. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Katarzyna, Elżbieta i Jerzy Chęcińscy 21-05-2015
Ocena: 8.8

Polecamy tę firmę i ten ośrodek, szczególnie dla seniorów ze względu na świetne zaplecze zabiegowe (masaże, fizjoterapia, gimnastyka, hydroterapia, kąpiele wodne, inhalacje i wiele innych), dobierane przez personel medyczny. Wyżywienie obfite, zróżnicowane i pyszne. Pracownicy organizują wycieczki po okolicy i nawet do Berlina, grille, pieczenie prosiaka, spacery po plaży, wieczorki taneczne i dyskoteki, każdy znajdzie coś dla siebie. Mieliśmy takie zdarzenie, że nie było nas na liście u kierowcy autokaru i mimo opłaconego turnusu, autokar nas nie zabrał. Złożyliśmy reklamację i właściciel ośrodka wypłacił nam odszkodowanie w ciągu jednego dnia oraz w ramach rekompensaty zaprosił na darmowy pobyt do siebie do ośrodka. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni tak szybkim i bezstresowym załatwieniem reklamacji. Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi, ważne jest jak potem rozwiązuje się problemy. Jesteśmy bardzo usatysfakcjonowani i polecamy gorąco ten ośrodek. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    8
  • Wyposażenie
    8
  • Czystość
    8
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Barbara i Darek Goszcz 03-01-2015
Ocena: 9.4

Ja byłam w tym ośrodku już cztery raz i jestem bardzo zadowolona. Ośrodek jest bardzo czysty dobrze wyposażony w urządzenia rehabilitacyjne, wyżywienie jest dobre a także pracownicy są bardzo mili i kompetentni. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    9
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    8
kuracjusz 12-08-2014
Ocena: 8.0

Byłem na turnusie rehabilitacyjnym z żoną plus wielki blisko morze, plaża jedzenie przeciętne, pokoje tak sobie (styl - prl) otoczenie dobre, obsługa miła zabiegi dobre choć mało jest hydro zabiegów. Oceniając w skali od 1-6 to moja 4. Byłem w 2014r. Lipiec. Dodam ośrodek dla 50+ + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    6
  • Czystość
    8
  • Obsługa
    8
  • Cena / Jakość
    8
Anita 14-01-2014
Ocena: 10.0

Polecam. Bliziutko morza. Obsługa miła i kompetentna. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
kuracjusz 20-05-2012
Ocena: 7.8

Byłem na turnusie rehabilitacyjnym 5-18.05.2012. Ośrodek przeciętny, bardzo akustyczny. Sam turnus to połączenie atmosfery „Rejsu” M. Piwowskiego oraz „Misia” S. Barei. Program turnusu i jego realizacja przez Kaowca, menu i jakość produktów (szczególnie wędlin) i na zakończenie kuriozalna ankieta oraz ogólne „łubu - dubu, łubu - dubu…. ” na podsumowaniu końcowym turnusu - przeniosły mnie w świat PRL - u i jego absurdów. Wyżywienie to kwestia gustu – kuchnia tłusta i tucząca, smalec, ziemniaki oblane sosem, wyroby „wędlino i kiełbaso podobne” Panie kucharki potrafią świetnie przyrządzić mięsa. Za to zupy są nijakie. Przebojem okazał się suchy prowiant na drogę za obiad i kolację w dniu wyjazdu: 2 małe bułeczki z margaryną (masłem roślinnym?) i żółtym tworem podobnym do sera, jedna mini - drożdżówka, jedno małe jabłuszko, 1/5 paczki mini - herbatniczków (paczka 5 szt. w Biedronce to 89 gr.) i jeden malutki soczek pomarańczowy z rurką (w sklepie 1,99 zł za 5 szt.). Wartość to ok. 3 -4 zł. Z uciechy zrobiłem fotkę-dostępna tutaj: img845.imageshack.us/img845/3636/prowiant.jpg Dla porównania położyłem bułkę z Biedronki za 26 gr. (to ta większa). Owszem, pobyt z pieskiem jest dozwolony. Przestrzegam jednak uczulonych na psią sierść, że podczas zabiegów toleruje się obecność psa wraz z właścicielem na leżance zabiegowej. Czułem się jak w klinice weterynaryjnej, gdy podczas zabiegu, z leżanki obok, dochodziła specyficzna woń suczki Roxi, leżącej wraz z panią podczas zabiegu. A ponieważ piesek wraz z panią korzystał ze wszystkich leżanek, wkrótce pokrycia tychże zostały „oznaczone”. Baza zabiegowa oraz kompetencje i zaangażowanie rehabilitantów na bardzo wysokim poziomie. Panie dbające o porządek oraz opieka pielęgniarska godna pochwały. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    6
  • Wyposażenie
    8
  • Czystość
    9
  • Obsługa
    8
  • Cena / Jakość
    8
Danuta 04-01-2012
Ocena: 9.6

Byłam tu z mężem już 2 raz. Ostatnio na święta i Sylwestra 2011 r. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Świetna kadra, różnorodność zabiegów rehabilitacyjnych. Bardzo uprzejma kadra, bardzo dobre wyżywienie. Już zmodernizowany plac zabaw, dużo zieleni i blisko morza! Kierownik O. K. Jedyny minus - nie pomalowane ogrodzenie i brak lampek nocnych przy szafkach nad łóżkami. Gorąco polecam ośrodek! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    9
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    9
Ewa 09-06-2011
Ocena: 9.4

ośrodek godny polecenia. dobrze położony, przytulne i czyste pokoje, duzy ogród, miła obsługa, dobre jedzenie. byłam tam 2 razy i bardzo go polecam. Na pewno tam sie jeszcze wybiorę! (jedyny minus - plac zabaw. skromy i stary...ale maja go ponoc remontować!) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    7
mariusz 14-06-2010
Ocena: 10.0

jest super + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Więcej opinii

Lokalizacja

Lokalizacja została ustawiona orientacyjnie i nie została potwierdzona przez właściciela obiektu.