Informacje o ofercie

ZAPRASZAMY
Nasze domowe ZACISZE zaprasza Państwa do nowo otwartych dwupoziomowych domków (50 metrów każdy) bardzo komfortowo wyposażonych: salon z tarasem, kuchnia, łazienka i sypialnia na piętrze z balkonem lub dwie sypialnie na piętrze także z balkonem!. W każdym apartamencie TV LCD 40 cali SAT, lodówka, płyta ceramiczna, mikrofalówka, czajnik, opiekacz do kanapek, komplet naczyń, suszarka do włosów, pralka automatyczna, żelazko i deska do prasowania. Sprzęt plażowy w każdym domku! Nawet: Ogrzewanie! Apartament mieści do 5-6 osób. W ofercie także domki - apartamenty parterowe z miejscami noclegowymi do 4 osób w każdym domku. Dostęp do internetu bezprzewodowego GRATIS! Nasze domki zapewniają wygodę i swobodę co jest niezbędne dla doskonałego wypoczynku.
Do plaży 200 metrów, a do centrum 300 metrów. Zapraszamy serdecznie!
Zapraszamy w czerwcu! Ceny promocyjne!
Domki parterowe do 4 osób, domki piętrowe do 5 osób (szósta osoba za dopłatą)
W kwietniu, maju i czerwcu cena za dobę od 120 zł (zależy od liczby osób i terminu pobytu)
Od 07.07 do 18.08 cena za dobe 380 zl - 420 zl (do 5 osób) + 1 osoba (40 zł)
Od 18.08 cena za dobę od 120 zł (zależy od liczby osób)
Plus opłaty za wodę i prąd (ok. 30 zł za tydzien zużycia)
Przepraszamy ale nie przyjmujemy zwierząt.
Polecamy 35 metrowy apartament na pierwszym piétrze dla 2,3,4 osób (sypialnia, salon z kuchnia i lazienka) oraz pokoje z lazienkami!
Na terenie naszego ośrodka bardzo dużo zieleni! Plac zabaw dla dzieci mniejszych i starszych z trampoliną i bramką do piłki nożnej oraz siatkówka oraz koszem do gry. Na ogrodzie grill z namiotem i ławeczkami oraz hamak dla Państwa wygody.

OFERUJEMY także pokoje z łazienkami i aneksami kuchennymi na parterze z osobnym wejściem z tarasu oras pokoje na pierwszym piętrze z łazienkami i dostępem do kuchni w atrakcyjnych cenach. Zapraszamy na naszą stronę www.dwzacisze.com.pl i o kontakt telefoniczny z zapytaniem o ceny! WARTO!

Więcej informacji na stronie internetowej: www.dwzacisze.com.pl www.domkizacisze.fajnewczasy.com.pl
Oferta znajduje się w serwisie od: 2013-07-03.
Wyświetlenia oferty: 66596.

Czytaj więcej

Dostępne pokoje:
2, 3, 4, 5-osobowe
Średnia cena / osobę:
od 40 do 70
Liczba miejsc:
20
Dostępność obiektu:
sezonowo
Udogodnienia
  • łazienka w pokoju
  • TV
  • TV SAT
  • lodówka w pokoju
  • czajnik w pokoju
  • pokoje z aneksem kuchennym
  • sprzęt plażowy
  • kuchnia do dyspozycji
  • miejsce na grilla
  • parking
  • internet
  • plac zabaw dla dzieci
  • boisko do siatkówki
  • boisko do koszykówki

Opinie

Ogólna ocena obiektu
9.9/10
Na podstawie 43 opinii.
Ocena standardu wg kryteriów:
  • Położenie
    98%
  • Wyposażenie
    100%
  • Czystość
    100%
  • Obsługa
    100%
  • Cena / Jakość
    99%
Opinie użytkowników
Rodzina Bochenków 18-06-2018
Ocena: 10.0

Spędziliśmy 2 wspaniałe tygodnie w domku parterowym z dzieciakami. Domki rewelacyjne pod względem wyposażenia, czystości i wygody. Super plac zabaw na którym zabawy co nie miara. Kącik grilowy, gdzie można rownież spędzić miło czas. Bardzo pomocni i mili Państwo, którzy zrobią wszystko aby umilić pobyt. Szczerze. POLECAM! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Natalia K. 12-06-2018
Ocena: 10.0

Świetne miejsce. Domki czyste i elegancko urządzone, położone w bliskiej odległości od morza. Właściciele bardzo mili i pomocni. Super kącik grillowy i miejsce do zabaw z dziećmi. Komfort gości stawiany jest na pierwszym miejscu. Polecam, naprawdę warto skorzystać z oferty ośrodka. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Janusz Opalenica 10-05-2018
Ocena: 10.0

Majówka udana! Domek świetny, czyściutki, wszędzie blisko. do plaży, do sklepów i centrum Ustronia, koło domku dużo miejsca do zabawy dla dzieci i mniejszych i większych. Super kącik grillowy na wieczorną integracje!, Natomiast właściciele krótko mówiąć - super ludzie, bardzo uczynni, serdeczni, bardzo mili i pomocni - , określam ich w samych superlatywach.Jeśli ktoś szuka fajnych domków całorocznych, ogrzewanych i rewelacyjnie wyposażonych na wakacje nad morzem to serdecznie polecam!. Wracamy za rok, a może wcześniej; -). Pozdrawiam Janusz z rodziną - Opalenica; -) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Jola G. 19-10-2017
Ocena: 9.4

Odwiedziliśmy Ustronie pod koniec 09/2017, domek przepiękny, nowiutki, nowoczesny, świetnie wyposażony, gospodarze sympatyczni i pomocni. Mamy nadzieję tam wrócić w 2018r. Pozdrawiamy gospodarzy:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    8
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    9
Anna Kluska 17-09-2017
Ocena: 10.0

Bardzo milo wpominac bede pobyt w Ustroniu. Właściciele bardzo uprzejmi i mili. Bez jakichkolwiek zastrzezen. Domek bardzo zadbany i elegancki, bardzo czysty.Na duzy plus bliskosc sklepu spożywczego oraz odległosc do plazy (jakies 200 metrow;). Pokoje bardzo komfortowe, duże. Elegancko wyposazone 2 telewizory, barierka zabezpieczjąca na schody. W domku znajduję się pralka - nowa, suszarka do bielizny, klamerki, komplet naczyń, mikrofala płyta do grzania. Domki są ogrzewane tzn całoroczne. Nie śmierdzą pleśnią, zgnilizną, papierosami. Przyjechaliśmy na nasze pierwsze wczasy od 4 lach z przeziębieniem a Pan właściciel jak sie dowiedział od razu napalił w piecu - cyt. najważniejsze żeby Państwo byli zadowoleni. Naprawdę polecam zadzwoń jeśli masz pytania 509 46 164 + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Angelina 05-09-2017
Ocena: 10.0

Mieliśmy przyjemność spędzić ze znajomymi wakacje w Zaciszu. Domek rewelacja, wysoki komfort w mieszkaniu. Duży plac zabaw, specjalne miejsce do grilowania. Lokalizacja bardzo dobra - blisko centrum i plaży. Gospodarze bardzo mili, dbający o dobro gości. Bezpłatny parking. Gorąco polecamy! Zadowolona młodzież z okolic Suchej B. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Monika Tuczyńska 28-08-2017
Ocena: 10.0

Cudowne miejsce, lokalizacja bardzo dobra, przemili właściciele, cały czas uśmiechnięci, dbający o dobro gości. Domki nowoczesne, zadbane i czyste, a przede wszystkim dobra cena za nocleg. Blisko do morza oraz centrum. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi, duży plac zabaw. Gorąco polecamy bo Warto! Pozdrowienia dla Właścicieli. (PORTO:):);) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Danuta 21-08-2017
Ocena: 10.0

Polecam! Rewalacyjny ośrodek. Miałam przyjemność spędzić swój urlop w DW Zacisze. Wnętrza urządzone z klasą i dbałością o szczegóły. Obiekt położony bardzo blisko plaży. W pokojach CZYŚCÌUTKO, aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem, piękny plac zabaw, specjalne miejsce na grill, leżaczki, krzesełka ogrodowe i mnóstwo zieleni. Bardzo mili Gospodarze. To był bardzo udany urlop. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Włodek i Karolina z dziećmi. 21-07-2017
Ocena: 9.4

Gorąco polecam ZACISZE, wysoki komfort w domkach, plac zabaw duży i funkcjonalny. BARDZO SPOKOJNA OKOLICA, NIEDALEKO DO PLAŻY. Fantastyczni WŁAŚCICIELE, i i miłe towarzystwo innych wypoczywających. Polecam dla rodzin z dziećmi. chcących odpocząć. Ewo i Krzysiu dziękujemy i do zobaczenia za rok. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    8
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    9
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Fabia z Rodziną 09-07-2017
Ocena: 10.0

Fantastyczne miejsce. Domki ładne, zadbane i funkcjonalne. Piękne otoczenie roślin oraz fajny plac zabaw, usytuowany na widoku rodziców ale nieuciążliwie dla pozostałych wczasowiczów. Prywatne dojście do morza bez zbędnej komercji to również duży plus. Wszystko w DW Zacisze zasługuje na najwyższe oceny ale trzeba podkreślić, że jest to zasługa fantastycznych Gospodarzy, którzy stworzyli to miejsce nie tylko własnymi rękami ale i sercem. Polecamy gorąco! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Justyna Bińkowska 02-07-2017
Ocena: 10.0

Super miejsce na wypoczynek. Bardzo czysto i przytulnie. Gospodarze bardzo mili i uczynni. Jesteśmy bardzo zadowoleni, z całym przekonaniem polecamy to miejsce. Na pewno będziemy tam wracać. Pozdrawiamy przemiłych Właścicieli. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Andreas Eva Duisburg 02-07-2017
Ocena: 10.0

Pierwszy raz w Zaciszu i bardzo milo zaskoczeni.Bardzo nam sie podobalo.Super zadbany osrodek z placem zabaw dla dzieci i piekny kacik do grilowania w wielkim zadbanym zielonym ogrodzie.Wyposazenie domkow i czystosc pierwsza klasa.Domki tip top iurzadzone ze smakiem.Bardzo mili, goscinni i uczynni wlasciciele.Domowa atmosfera.Napewno tam wrocimy.Plecam wszystkim.Pozdrawiamy serdecznie. Eva, Ania, Gosia, Jarek i Andrzej + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Marian Ratajczak 22-06-2017
Ocena: 10.0

Bardzo czyste, przestronne i funkcjonalne domki i pokoje, z pełnym wyposażeniem. Czystość na najwyższym poziomie. Posiadłość otoczona pięknie zadbaną zielenią niską i wysoką. Na terenie znajduje się wyodrębniony plac zabaw dla dzieci. Właściciele bardzo gościnni, sympatyczni i uczynni. A co do ceny - niewygórowane. Przyjeżdżamy z żoną do Ustronia, dwukrotnie każdego roku od 12 lat. Od dwóch lat (2016 i 2017) korzystamy z gościnności DW "Zacisze". Postanowiliśmy, że już każdego roku będziemy przyjeżdżać i korzystać z tylko z "Zacisza". GORĄCO POLECAMY. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Asia 22-06-2017
Ocena: 10.0

Wszystko super, miejsce, właściciele, warunki. Byliśmy już 2 razy z dziećmi w kilka rodzin. Bardzo ładne otoczenie, fajnie do posiedzenia i grilowania, swoboda dla dzieci. POLECAMY + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Maciej Ratajczak 20-02-2017
Ocena: 10.0

Rewelacyjne miejsce na wypoczynek nie tylko w sezonie. Świetne położenie - niedaleko centrum Ustronia Morskiego ale jednak w zacisznym miejscu (w końcu to Zacisze:). Wyposażenie i czystość na najwyższym poziomie. Domki po prostu rewelacyjne - urządzone świetnie i ze smakiem. Ustawione tak, iż nie brakuje w nich słońca przez cały dzień, a szczególnie o poranku gdy wychodzisz na taras aby zjeść śniadanie albo wypić kawę. Dookoła duży teren, zielony, z wieloma atrakcjami dla dzieci - plac zabaw, trampolina i inne sprzęty. Ale jednocześnie plac zabaw zlokalizowany nieco z boku, a więc dzieci nie będą przeszkadzać w relaksie przed domkiem.;) Całość ogrodzona i przez to bezpieczna. A na plażę prowadzi łagodne zejście, jakieś 300 m przez zielony teren. No i właściciele - bardzo sympatyczni ludzie, bardzo pomocni i uczynni. Nie ma dla nich problemu z czymkolwiek. I są na miejscu gotowi w każdej chwili pomóc. Byłem i na pewno tam będę wracał nie raz. I w sumie aby mieć szansę na wolny termin w Zaciszu powinienem odradzać innym to miejsce, ale nie, będę szczery i powiem - warto! 100% satysfakcji. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Anita Sobczak 23-10-2016
Ocena: 10.0

Bardzo ładne, czyste, nowocześnie urządzone domki. Na wyposażeniu znaleźliśmy wszystko, łącznie z deską do prasowania, żelazkiem i suszarką. Widać, że wszystko bardzo zadbane. Z tarasu domku świetnie widać plac zabaw, boisko, trampolinę i bawiące się na nich dzieci. Często korzystaliśmy również z murowanego grilla gdzie można było spokojnie zjeść posiłek. Domki położone blisko morza i centrum. Zarówno my jak i nasze 6 letnie bliźniaczki byliśmy bardzo zadowoleni i na pewno kolejny raz skorzystamy z oferty. Ps. Właściciele bardzo mili i pomocni. Cena za domek nie wygórowana. ogólnie super. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Wioleta i Dawid 21-08-2016
Ocena: 10.0

Nie pierwszy już raz mogliśmy gościć w ośrodku, jakim jest D. W. "Zacisze". Znamy to miejsce, jak własny dom i nie możemy powiedzieć nic, co mogłoby w jakikolwiek sposób kogoś do tego miejsca zniechęcić. Jest tu specyficzny klimat, który działa i udziela się wczasowiczom. Poznaliśmy tu wielu wspaniałych ludzi, którzy jak my - chętnie od lat do tego miejsca wracają. Mili i uczynni gospodarze - mają w tym swój udział, bo zawsze chętnie we wszystkim pomogą. Łatwość nawiązywania kontaktu, otwartość i miła atmosfera ze strony właścicieli jest wielkim atutem. Duży i bardzo zadbany teren wokół ośrodka sprzyja zabawom dzieci. Zarówno pokoje, jak i domki, są utrzymane w wysokim standardzie. Jest tu bezpiecznie i cicho, a jednocześnie blisko do morza i centrum. Jeśli ktoś marzy o dobrym wypoczynku nad morzem, to tylko w, Zaciszu\". Odwiedzając to miejsce - na pewno tam wrócicie. jak my! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Roma W. 20-06-2016
Ocena: 9.4

Miejsce cudowne, domki bardzo ładne, czyste, dobrze wyposażone. Dla dzieci raj, dużo miejsca do zabawy, fajny plac zabaw. Blisko do morza. Gospodarze mili, pomocni. Polecam wszystkim szczególnie rodzinom z dziećmi. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    7
Emilia Mysiak 21-01-2016
Ocena: 9.2

Polecam wszystkim rodzinom z dziećmi! Domki pięknie urządzone, czyściutkie. Z tarasu domku widok na plac zabaw. Cały teren ośrodka cudownie zadbany, a gospodarze bardzo życzliwi i mili.:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    7
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    9
Jacek Lisowiec 28-12-2015
Ocena: 10.0

Bardzo polecamy to miejsce, warto. Klimat rodzinny i bardzo blisko do morza. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Monika Brombosz 14-10-2015
Ocena: 10.0

My byliśmy we wrześniu super gospodarze pomocni swojskie jajeczka domki na wysokim poziomie niesamowicie urządzone z ogrzewaniem fajny plac zabaw i blisko morza polecam wszystkim na każdą porę roku:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Mirosława 23-09-2015
Ocena: 10.0

Przebywaliśmy w ośrodku od początku do połowy września, wypoczęliśmy wspaniale. Gospodarze przemili. Polecamy ośrodek osobom, które chcą wypocząć w ciszy i spokoju w luksusowych warunkach. Dziękujemy Pani Ani i Pani Ewie oraz jej mężowi. Jan i Mirosława Kędzierzyn - Koźle + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Iwona 14-09-2015
Ocena: 10.0

Super! Gorąco polecam. Spędziliśmy piękny wrześniowy weekend w Zaciszu. Na pewno tam wrócimy. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magda i Sebastain 13-09-2015
Ocena: 10.0

Gorąco polecam Zacisze. Domki bardzo dobrze wyposażone. Czysto, właściciele bardzo uprzejmi i pomocni. Świetne miejsce dla rodziny z dziećmi. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Arkadiusz Litwiński 12-08-2015
Ocena: 10.0

Kolejny już raz mogliśmy wypoczywać w niemal rodzinnej atmosferze. Choć pogoda czasem nie dopisywała to Gospodarze zawsze rekompensowali aurę właściwą sobie życzliwością i troską o nas. Gorąco polecam wypoczynek w DW Zacisze. Na pewno wrócimy Tam za rok. Pozdrawiamy:) Arek i Ania + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magda Ant 12-08-2015
Ocena: 10.0

Cudowne miejsce. Jeżeli planujecie odpoczynek z dziećmi, to jest to najlepsze miejsce! Bardzo dużo zielonej przestrzeni - dzieci czują się bardzo swobodnie, jednocześnie nie przeszkadzając innym wczasowiczom. Plac zabaw zajmuje dzieci na długie chwile:) Zajęcie znajdzie dziecko w każdym wieku. Wyposażenie domków jest na bardzo wysokim poziomie. Jeździmy regularnie i widzimy jak ZACISZE pięknieje, choć za każdym razem wydaje się, że już lepiej być nie może. Jest bardzo blisko do plaży, okolica spokojna, blisko do centrum. Naprawdę cudowne miejsce. pozdrawiamy z Opola - Magda, Paweł, Adaś, Martynka, Jaś:) Do zobaczenia za rok) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
natalia Wencel 12-08-2015
Ocena: 10.0

Wiele by można było pisać na temat miejsca Zacisze. lecz nie starczyłoby mi miejsca aby wszystko opisać. W skrócie, najlepsze miejsce na rodzin z dziećmi, domki super wyposażone itp, właściciele super ludzie:) na pewno jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiamy z anglii, natalia, piotr, amelka, w. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Wioleta i Dawid Rykowscy 11-08-2015
Ocena: 10.0

Miejsce szczególnie polecamy rodzinom z dziećmi, dużo zieleni, miejsca do zabawy. Miła atmosfera i chyba już wielu stałych klientów świadczą o tym, iż do Zacisza warto wracać. Polecamy serdecznie. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Agata i Łukasz 07-08-2015
Ocena: 10.0

Najlepsze miejsce w Ustroniu Morskim! Bardzo czysto, otoczenie w którym można odpocząć, blisko morza, a właściciele powodują, że poczujecie się wyjątkowo. Zawsze mili i pomocni. Wracamy tu z uśmiechem na twarzy. Polecam, raz tu przyjedziecie i zawsze wrócicie: -): -) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Anna Niegłos 05-08-2015
Ocena: 10.0

Ośrodek spełnił wszystkie moje oczekiwania. Obiekt na bardzo wysokim poziomie. Świetna lokalizacja blisko do morza. Jeśli chcecie spędzić miło czas nad morzem, to tylko ZACISZE Świetne miejsce na udany wypoczynek. Polecam każdemu kto planuje spokojnie odpocząć i się zrelaksować. Właściciele bardzo życzliwi i mili. Pokoje bardzo ładne.gorąco polecam. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Katarzyna i Krzysztof Karyś 05-08-2015
Ocena: 10.0

Polecamy z czystym sumieniem to cudowne miejsce! W tym roku byliśmy tam już 5 raz z rzędu co świadczy o tym, że czujemy się w Zaciszu po prostu rewelacyjne! Super miejsce na odpoczynek z dziećmi, czysto, super plac zabaw, miejsce na grilla, przyjaźnie nastawieni i pomocni właściciele. Polecamy na wakacyjny odpoczynek i nie tylko! Pozdrawiamy gorąco z Tychów: -*: -* + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Katarzyna Zaniewicz 05-08-2015
Ocena: 10.0

Polecam wszystkim ośrodek Ewy i Krzysztofa. Jest to najlepsze miejsce na urlop nad polskim morzem. Zawsze czysto, atmosfera iście rodzinna. Chce się wracać. Niezależnie od pogody Gospodarze dbają o to by pobyt był udany. Polecam wszystkim którzy cenią sobie wartość za rozsądną cenę. W Zaciszu człowiek czuje się jak w domu:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Katarzyna Zaniewicz 01-08-2015
Ocena: 10.0

Jadąc do Ustronia, do Ewy i Krzysztofa czuję się jakbym jechała do siebie:) Zawsze miła atmosfera, poczucie humoru gospodarzy, dobra pogoda:) nawet jeśli nie zawsze świeci słońce. Polecam wszystkim którzy cenią sobie czystość, przyjazną atmosferę. W Zaciszu człowiek na prawdę się relaksuje. Czuje się bezpiecznie.EWO I KRZYSZTOFIE - chce się do WAS wracać:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Joanna Szawłowska 13-07-2015
Ocena: 10.0

Jeśli nad morze to tylko Ustronie Morskie - ZACISZE! Jest to bardzo spokojne, komfortowe i piękne miejsce! Plac przed domkami jest ogrodzony i wyposażony w mnóstwo zabawek i huśtawek dla dzieci. Wasze pociechy nie będą się nudzić:) Właściciele są bardzo sympatyczni i zawsze służą pomocą. Wnętrza pięknie urządzone a przede wszystkim czyste!:) Napewno będziemy tam wracać! Asia, Paweł i Franek:) + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Kasia i Michal 12-07-2015
Ocena: 10.0

Wszystko super. Ośrodek blisko morza, czysto i spokojnie. Pokoje zgodne ze zdjęciami na stronie internetowej. Dużo przestrzeni na terenie ośrodka, parking dla gości oraz plac zabaw dla dzieci. Polecamy. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Grzegorz i Olimpia 12-07-2015
Ocena: 10.0

Bardzo polecamy wypoczynek w Zaciszu. Właśnie zakończyliśmy pobyt u Państwa Ewy i Krzysztofa. Domki super, posiadają pełne wyposażenie w aneksie kuchennym. Wszystko zgodnie z opisem na stronie internetowej. Dodatkowym atutem, domki oddalone od głównej drogi, nie słychać szumu samochodów. Dla dzieci plac zabaw wyposażony w dużą ilość atrakcji. Dzieci bawiące się na placu zabaw są widoczne z werandy przed domkiem. Jest miejsce do grillowania w ogrodzie. Właściciele bardzo dbają o teren wokół ośrodka. Serdecznie polecamy Zacisze dla osób chcących odpocząć z dala od zgiełku. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Julia 07-07-2015
Ocena: 10.0

Bardzo czyściutko, miła atmosfera, idealne dla rodzin z dziećmi! blisko do centrum miasta, blisko nad morze ale wciąż miło na uboczu ☺ gorąco polecam! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Leszek 03-07-2015
Ocena: 10.0

Jeśli nad morze to tylko DW Zacisze, jeśli spokój i wypoczynek to naprawdę Zacisze. Z czystym sumieniem polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w komfortowych warunkach. Duża przestrzeń, mnóstwo zabawek - raj dla dzieci. W rzeczywistości jest jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Fantastyczni gospodarze naprawdę warto polecam. Leszek z rodziną + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Renata Tkaczyk 09-05-2015
Ocena: 10.0

Jeśli wybierasz się nad morze to szczerze polecam to miejsce byłam i wreszcie zdjęcia na stronie internetowej nie mijają się z prawdą. Domki super wyposażone - czyściuteńkie. Dla dzieci duży plac zabaw. Do plaży bardzo blisko. Gospodarze rewelacyjni - pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Renata z rodziną + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Krysia i Jan 02-05-2015
Ocena: 10.0

Wspaniałe miejsce położone blisko morza. Bardzo ładne i luksusowo wyposażone pokoje. Mili gospodarze. Wczasy bardzo nam się podobały. Polecam! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Magda i Michał 09-04-2015
Ocena: 10.0

Wszystko super, polecam! + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
grzegorz stawarz 10-09-2014
Ocena: 10.0

Skala od 1 do 10 daję 15. Na żywo wygląda to dużo lepiej niż na zdjęciach czystość pierwsza klasa, właściciele pomocni na każdym kroku. Polecam i dziękuje za miły pobyt. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10
Darek z Lowicza 29-07-2014
Ocena: 10.0

Polecam wszystkim rodziną z dziećmi. + Szczegółowa ocena
  • Położenie
    10
  • Wyposażenie
    10
  • Czystość
    10
  • Obsługa
    10
  • Cena / Jakość
    10

Więcej opinii

Lokalizacja

Położenie obiektu na mapie zostało ustawione przez właściciela obiektu.

Inne nasze obiekty